První spekulace o Samsungu Galaxy S7

7

Samsung Galaxy S7 už není tak vzdálen, jak se na první pohled může zdát, a tak není divu, že se internetem začínají šířit první informace o jeho výbavě. Samozřejmostí by měl být špičkový procesor z dílen Samsungu, také fotoaparát by měl povýšit na 20 Mpx. Nevylučuje se ani opětovné navrácení slotu pro microSD karty.

Samsung Galaxy S6 a S6 edge stále patří mezi nejlepší zařízení současnosti, ale během následujících měsíců můžeme očekávat nástupce, který ponese označení Samsung Galaxy S7. První informace naznačují, že Samsung ani tentokrát nezanevře na zakřivenou variantu s přídomkem edge, která se letos mezi zákazníky pyšnila velkou oblibou. Za něco nového si zkrátka zákazníci rádi připlatili, jestli tomu však stejně bude i u Galaxy S7, je prozatím otázkou.

TIP: Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Samsung Galaxy S6 a S6 edge

Pokud se zaměříme na výbavu, procesor by měl být dvojí, buď Snapdragon 820 od Qualcommu, nebo Samsung Exynos 8890. Obě verze budou disponovat nejnovějším flash úložištěm UFS 2.0. Další spekulace hovoří o tom, že Samsung navrátí slot pro paměťové karty, což by byla jistě dobrá zpráva pro nejednoho zájemce. Evolucí by měl projít také fotoaparát, který by měl povýšit z 16 na 20 Mpx. Informace ohledně slotu pro paměťové karty a rozlišení fotoaparátu však stále nejsou potvrzeny.

Standardní Samsung Galaxy S7 ponese kódové označení SM-G930 (Hero), zatímco zakřivená varianta SM-G935 (Hero2). Ceny obou novinek by měly startovat na podobných částkách, jako startovaly i letošní novinky. O variantě s přídomkem „+“ prozatím nejsou žádné informace.

Zdroje: gsmarena.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Var-G
Mám S6, ale už se těším na S7 :)
tom
Doufám že tam dají usb typ C a doladí software.
Petas
Spekuluje se o slotu na SD kartu. Me to prijde jak u blbecku. Samsung obhajoval ze SD karta je k nicemu ze brzdi mobil tak sem zvedavej jestli ji vrati a pokud ano tak sem zvedavej cim to obhaji ze v S6 byla k nicemu a v S7 to zase bude super. Je videt jak si Samsung dela prdel z lidi. Holt mu to ale vychazi a ovce to porad kupuji
sd karta?
Zkusili to a nevyšlo tak tam vrátí zpět.. oni to tak dělají nejsou tak zatvrzelý jako Apple naštěstí

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze