První český virtuál BLESK mobil slaví 3. narozeniny

4

Nejstarší český virtuální operátor, který se zároveň chlubí největším počtem zákazníků, slaví již 3. narozeniny. Své služby začal nabízet v listopadu roku 2012. Při této příležitosti prodlužuje svou již tradiční akci pro zákazníky.

BLESK Mobil

„BLESKmobil před třemi lety otevřel český trh virtuálních mobilních operátorů a odstartoval tak revoluci na trhu předplacených telefonních karet. Jsme hrdí, že i v rostoucí konkurenci se BLESKmobil těší důvěře statisíců uživatelů, kteří s ním šetří své výdaje za mobilní volání,“ dodává Brand manažer komerčních aktivit Jan Fischer.

Připomeňte si: První český virtuální operátor je tady, jmenuje se BLESKmobil

Úspěšnost BLESKmobilu mimo jiné potvrzuje více než 250 milionů provolaných minut a téměř 120 milionů odeslaných SMS, kterými se operátor pochlubil.

TIP! Velká zpověď virtuálních operátorů: BLESKmobil, první svého druhu

Úspěšná akce volání za 1 Kč/1 min se prodlužuje pro všechny stávající i nové zákazníky o další rok. Každý uživatel služeb BLESKmobilu si může vybrat jedno mobilní telefonní číslo jakéhokoli tuzemského operátora, na které bude v rámci ČR volat za 1 Kč/1 min. Aktivace této služby je zdarma a vybrané číslo je možné změnit každý měsíc. Služba bude zákazníkům, kteří volání za 1 Kč již využívají, prodloužena automaticky.

Zdroj: Tisková zpráva BLESKmobil

Diskuze ke článku
Jan Enter
Jan Enter
Naposledy upraveno: 9. 11. 2015 18:54
Jo jo, vzpomínám, Bleskmobil začal působit na výročí VŘSR ;-) Hned jsem si ho pořídil a než se objevili další virtuálové, tak jsem jeho služeb využíval. Dnes je to již nezajímavý a v mnohém překonaný virtuál, který však těží z toho, že byl první ...
Standa
Takovou akci si můžou nechat. Volat dnes za 2.50 je dráhy. To nemluvim o cenách v roamingu a volání do zahraničí. A ještě nemají LTE. To je výsměch. Asi ten největší počet zákazníků nachytali na jejich nevědomost a blbost.
copper
Bleskmobil virtual nikdy nebyl, neni a uz asi nikdy nebude. A nic na tom nemeni ani kdyz to oni sami prohlasuji v TZ. Neni to pravda, je to pouha obchodni znacka jednoho a tehoz O2.
Karel1
Akce, kterou Bleskmobil prodlužuje - Volání za 1kč./min. na jedno číslo je pro trubce, při běžné ceně minuty 2.50kč...................S novým virtuálem KORUNAMOBIL voláte do Všech Sítí za 1kč./minuta Vždy a bez pravidelného dobíjení. Je tam pouze měsíční poplatek 25kč. za vedení SIM, ale i tak získáte nejvyšší počet volných minut, při dobití 200kč. - 25kč. = 175kč. = minut. To jiný operátor u předplacenky nenabízí !!! (zamozřejmě pro volající). Ti co nevolají, ale pouze přijmají, je T-mobile, nebo O2 na 12 měsíců. Ale i s KORUNAMOBILE si vystačíte se 400kč. na rok + nějaké to volání (1krát za 6měsíců nutno dobít kredit a zůstává 50kč. na další využití).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze