První 4G tablet od Vodafonu jde do prodeje

10

Vodafone rozšiřuje své portfolio prodávaných přístrojů o osmipalcový tablet. Svou výbavou zaujme spíše méně náročné zákazníky, ale zaujme připojením k sítím 4. generace a hlavně příznivou cenou – za určitých podmínek ho lze získat už od jedné koruny.

Osmipalcový IPS displej má rozlišení 1280 × 720 pixelů a je poháněn čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon MSM8916 ve spolupráci s 1 GB paměti RAM. Co se uživatelsky přístupné paměti týče, 8GB interní úložiště lze rozšířit paměťovými kartami až do kapacity 64 GB. Mezi další výbavu patří dvojice fotoaparátů, zadní má rozlišení 5 Mpx, přední pak 2 Mpx. To vše pohání baterie s kapacitou 4 060 mAh, která tablet udrží v pohotovosti 700 hodin, anebo 9 hodin neustálého používání.

První 4G tablet od Vodafonu.

Vše se vešlo do těla s tloušťkou 8 milimetrů a hmotností 327 gramů. Jako operační systém je použit Android ve verzi 4.4 KitKat. Smart Tab 4G je součástí speciální nabídky pro věrné zákazníky. V rámci ní jej všichni, kdo využívají služby Vodafonu po dobu nejméně 6 měsíců, mají bezproblémovou platební morálku a jejichž průměrná měsíční útrata činí minimálně 50 korun, mohou získat za pořizovací cenu 1 Kč. S datovým objemem 4 GB vyjde provoz tabletu na 14 Kč denně.

Technické parametry Vodafone Smart Tab 4G

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × 8 mm, 327 g, konstrukce: klasická
DisplejTFT IPS, 8" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát5 Mpx
ChipsetQualcomm Snapdragon 410 MSM8916, CPU: 4×1,4 GHz
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ?
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor4 060 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostříjen 2014, ?

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Martin
4x 1 MHz to bude rychlej tablet :-))))
mrtvá žížala
ufff, konecne nekdo dostal rozum a MTK shodil ze skaly, zlaty Qualcomm ! Doufam ze ale cela tableta nebude pruser jako levny VDF Smart 4 Power... nicmene koncova cena by me taky zajimala, Lenovo nabizi s velmi peknou baterii a fHD displayem tabletu za 6999,- coz je velmi zajimava cena a rozhodne nepujde o lágric od Alcatelu jak si VDF nechava delat svoje "VFD" modely.
Bajtik
Tak tablet uz mam a je to pecka. Nema snad zadnou chybu a hlavne je vyborne LTE. Tam kde jsem se dosud plouzil Edge kvuli absenci 3g najednou frcim 4g.
Michaela Haln
Michaela Haln
Blahopreji Vodafonu k dalsimu kramu! Lidi nekupujte tyhle Vodafonacky sroty. Prace s kartou prakticky nulova, app nepresunete, coz sorry je takovych pet let normalni i bez rootu. Proste na co mily Vodafone sahne, to...... Ja jej bohuzel dostala.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze