Přinese iPhone 5S opravdu čtečku otisků prstů? Je tu další důkaz

1

Na konci července jsme Vás informovali, že čtvrtá beta operačního systému iOS 7 určená pro vývojáře obsahuje také speciální kód pro ovládání senzoru otisků prstů. Ten by měl být zabudovaný, kde jinde, než v tlačítku Home. Tehdy šlo spíše o dohady, nyní však přichází další informace podložené důkazy.

Čím více se blíží představení nových iPhonů, tím více informací uniká. Tedy, ne vždy se jedná o zaručeně pravdivé informace. I když bylo v nedávné minulosti k vidění spoustu detailů nového iPhone 5S (potažmo iPhone 5C), tlačítko home button mezi ně nepatřilo, až do teď.

Samotné čidlo a flex kabel vypadá naprosto jinak než v případě iPhone 5. Pojďme se společně podívat na uniklé fotografie.

Přinese nový iPhone 5S čtečku otisků prstů? A nebo si počkáme až do iPhone 6? Dozvíme se již za pár dní. Na posledním obrázku můžete vidět srovnání Home Buttonu v iPhonu 5.

Na internet unikly fotografie, které zachycují právě ono všemi známé tlačítko. Snímky pocházejí z důvěryhodného zdroje, od redaktora Sonny Dicksona, který již v minulosti přinesl spoustu pravdivých detailů telefonů značky Apple ještě před jejich oficiálním představením.

Celý fakt navíc podporuje zpráva z minulého roku, kdy Apple koupil za 356 miliónů dolarů floridskou společnost AuthenTec, která se zabývá výrobou čipů pro čtečky otisků prstů. Tento rok zas Apple hledal odborníka, co čtečku implementuje do telefonu.

Co přinese nový iPhone 5S? Téměř s jistotou novou barevnou variantu, nový procesor a lepší fotoaparát.

Každopádně: téměř s jistotou se můžeme těšit na novou barevnou variantu ,,champagne'', nový procesor Apple A7 a také vylepšený fotoaparát. Design se nezmění, jako je tomu u modelů s přídavkem S zvykem.

Zdroje: gigaom.com, sonnydickson.com

Diskuze ke článku
Marian Lipták
Marian Lipták
Tak velkou inovaci jako je čtečka otisků určitě nepřinese 5S ale až uplně nová generace. 5S jako vždy bude mít víc MPX, jiný proceosr, možná větší ramku.. to je tak vše, pokud se odvážou tak dají tu novou zlatou barvu :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze