Přihlaste se na #mobileDrink 6 v Českých Budějovicích

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafonu a ještě mít šanci vyhrát mobil? mobilenet.cz a Vodafone chystají v Českých Budějovicích šestý společný sraz svých fanoušků a čtenářů pod názvem #mobileDrink. Chtěli byste přijít? Přihlaste se!

#mobileDrink

22. října v Českých Budějovicích pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 6 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Partnerem události bude rovněž Samsung, na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony a tablety, ale i virtuální realitu Gear VR. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebudou dokonce dvě zajímavé soutěže o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné restaurace.

KDY: 22. října od 18:00

KDE: České Budějovice (konkrétní místo bude upřesněno úspěšně přihlášeným)

Podívejte se, jak proběhl mobileDrink v Brně!

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy, ať už telefony (Galaxy S6, S6 edge, S6 edge + nebo Note 4), náramky nebo hodinky Gear, a také virtuální realita Gear VR. Těšit se můžete i na nové HTC One (M9), LG G4, Apple iPhone 6s a 6s Plus, Sony Xperia Z5, Z5 Compact nebo Z3 Tablet Compact, Nokie Lumia 1520, 930 nebo 830, Huawei P8, nová BlackBerry, Xiaomi, nebo Lenovo telefony a mnoho dalších zajímavých přístrojů, o které jste si psali. Chybět nebudou ani chytré hodinky Motorola Moto 360 a LG Watch Urbane. A chystáme i pár překvapení...

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavé soutěži, ve které si vyzkoušíte mimo jiné i NFC technologii, budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnoval Vodafone. V druhé soutěži budete muset být ti nejšikovnější a výherce si odnese zajímavou cenu od Samsungu. Podrobnosti si ale necháme pro sebe a bude to pro vás, jak doufáme, příjemné překvapení..

Kapacita mobileDrinku je ale omezená, do restaurace se vejde 50 našich fanoušků a čtenářů, tak s přihlášením neváhejte ani vteřinu. Pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář na #mobileDrink 6 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze