Prestigio MultiPhone PAP5507 bude prvním s Windows Phone 8.1

8

Operační systém Windows Phone od Microsoftu je v podstatě synonymum pro Nokii, která vyrábí drtivou většinu telefonů s tímto systémem. Možná i proto se nedaří rozšířit systém mezi více uživatelů. Pomoci by mohli noví výrobci, mezi které patří Prestigio. To chystá novinku střední třídy.

Při představování nových Windows Phone 8.1 jsme se dozvěděli informaci, že tým výrobců, kteří připravují telefony se systémem od Microsoftu, se rozšíří o Prestigio a Micromax. První jmenovaný výrobce zřejmě nebude na nic čekat. Již nyní unikají první informace o modelu MultiPhone PAP5507 a také fotografie.

Prestigio MultiPhone PAP5507

Chystaná novinka se pravděpodobně zařadí do střední třídy. Displej, jehož úhlopříčka bude atakovat pět palců nabídne rozlišení 1 280 × 768 pixelů. Systémem bude samozřejmě Windows Phone 8.1 a o výkon by se měl postarat procesor Qualcomm Snapdragon 400 s taktem 1,2 GHz. Poslední známá informace se týká zadního fotoaparátu, jenž by měl nabídnout 8 megapixelů.

Zdroje: hi-tech.mail.ru, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Konečně prestigio se snapdragonem ( a Windows Phonem).
Adam Pešout
Adam Pešout
Prestigio mám rád a WP taky :) .. super.. :)
ZabijakOrku
Tak tomuhle obrázku nevěřim ani nos mezi očima. Divný barvy dlaždic, dále staré logo na dlaždici store. A úplně nejvíce hnusné je to logo na zádech. Do toho bych nešel ani kdybych k tomu dostal xboxe zdarma. WP = NOKIA
Dominik
Zase pět palců to mě poser na holí záda

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze