Povánoční výprodej u CZC.cz odstartuje už 25. prosince

23

Předvánoční období bývá pro internetové obchody nejziskovějším v celém roce. Nijak však nezaostávají ani další dny, neboť obvykle záhy po Štědrém dnu začínají povánoční výprodeje. Nijak čekat nebude známý obchod CZC.cz, který slevy spustí už 25. prosince.

CZC logo 2015

První svátek Vánoční se v obchodě CZC.cz zaktivuje speciální stránka, která vás provede slevami v rámci povánočního výprodeje. Slevy mají dosahovat ve vybraných případech až 70 %. Ve výprodeji se objeví produkty ze všech hlavních kategorií počínaje PC sestavami, mobilními zařízeními a televizemi přes elektroniku, herní produkty a HW komponenty až po nejrůznější příslušenství a fotografické vybavení.

CZC.cz

„Zájem o povánoční výprodeje v posledních letech jednoznačně roste. Lidé v tomto období tradičně začínají utrácet peníze, které dostanou na Vánoce. Velkému zájmu se těší zejména notebooky, telefony a televize. Zákazníci také dokupují příslušenství a software pro zařízení, která našli pod vánočním stromečkem,“ shrnuje zkušenosti s povánočními výprodeji Tomáš Pilský, obchodní ředitel CZC.cz.

Další slevu můžete u CZC.cz získat při zaplacení kartou Visa. Stačí v době konání výprodejů zvolit tuto platební metodu a sleva 10 % se jim automaticky odečte ještě před zaplacením. Jak poukazuje Marcel Gajdoš, regionální manažer Visa Europe pro Českou republiku, platba kartou poskytuje i další výhody, jako je bezpečnost, rychlost a pohodlnost: „Málokdo například ví, že při platbě kartou je mnohem lépe chráněn při reklamaci, než když platí hotovostí. Vzdělávání našich zákazníků má pro nás zásadní význam, jsme proto rádi, že můžeme spolupracovat s tak významnými hráči na trhu, jako je CZC.cz“.

Zdroj: Tisková zpráva CZC.cz

Diskuze ke článku
Wimpi
Autor se zapomněl zmínit, že jde tak trochu komerční článek.
Standa
Už vidím jak všichni ti lidi co dostanou peníze k vánocům hledají 25.prosince ráno vkladový bankomat pokud ho jejich banka vůbec má aby si mohli zaplatit nákup ve výprodeji kartou Visa a ušetřili 10% z ceny. Banka totiž nebude mít otevřeno žádná. Ale pokud to někdo řeší tak že už ani obálky pod stromkem nenechá a všem to pošle rovnou na učet před vánoci, tak potěž koště :-D
Lukáš Jančík
Lukáš Jančík
určitě to zase budou klasický slevy jak na černý pátek, cena klesne z 12 000 Kč na 11 500 Kč,CZC k tomu hodí, že před slevou to stálo 21 000 Kč. A tím to bude končit :D
Radim Kopřiva
Radim Kopřiva
Jako ano máte pravdu bude to asi zase menší podvod ale pladba kartou visa by se mě třeba vyplatila mám vybrané komponenty na pc za 21500kc a už jen sleva 10 procent není zase tak k zahození kartu mám peníze tam jsou tak uvidíme čím překvapí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze