Potvrzeno: čekají nás noví pokémoni a budeme je moci vyměňovat

1

Generální ředitel společnosti Niantic, John Hanke, potvrdil novinky, které se časem objeví v populární geolokační hře Pokémon Go, jež během pár týdnů ovládla mobilní telefony a jejich uživatele po celém světě. Dočkáme se tak v budoucnu možnosti vyměňování pokémonů a také se objeví nové „příšerky“.

Na Comic-Conu potvrdil generální ředitel Nianticu, že se v Pokémon Go objeví nejen noví pokémoni, ale také je mezi sebou budeme moci vyměňovat, což momentálně není možné a nadšení hráči po této možnosti prahnou. John Hanke se ale nevyjádřil v časové rovině, pouze zmínil, že se bavíme o následujících letech, a to z jednoduchého důvodu. Prioritou je momentálně stabilita celé hry a než se budou nasazovat nové funkce, je nutné stabilizovat servery, se kterými má společnost poměrně velký problém.

TIP: Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Pokémon GO
Vedoucí týmů

TIP: Jak hrát Pokémon GO: jak vylepšovat pokémony

Niantic mimo to odhalil vedoucí herních týmů Mystic (modří), Valor (červení) a Instinct (žlutí), kam můžete svého lovce pokémonů dosadit a následně obsazovat Gymy pod barvou svého týmu. Hanke také naznačil, že v budoucnosti se vylepšení dotknou i Pokestopů, které by měly získat nové funkce a vylepšení a mluvil i o trénování na Stadionech. Změn nás tedy čeká mnoho a fanoušci lovu „malých příšerek“ si přijdou na své.

Pokémon GO – videorecenze

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com, twitter.com