Potvrzeno: Apple představí nové iPhony 9. září

8

Konec prázdnin neznamená jen začátek školního roku, ale také příval mnoha novinek v krátkém sledu za sebou. Vzápětí po veletrhu IFA se totiž o své slovo přihlásí Apple, který potvrdil tiskovou konferenci na 9. září. Očekávat můžeme představení nových iPhonů.

Apple v posledních letech představuje nové iPhony zpravidla v září a nejinak tomu bude také letos. O září se spekulovalo už měsíce předem. Nyní je však oficiálně potvrzeno, neboť výrobce rozeslal novinářům oficiální pozvánky, na kterých samozřejmě nemůže chybět místo ani datum konání. Velká událost proběhne v San Franciscu, a to ve středu 9. září. Tiskovka by v případě našeho středoevrospkého letního času měla začínat v 19:00. Těšit se můžete na představení minimálně dvou nových iPhonů, spekuluje se však i o třetím a ukázat by se mohla i nová Apple TV.

Apple konference 2015

Zdroje: mashable.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Už to vidím živě před sebou. Cook po dvouhodinovém čekání zamává čímsi z pódia, zjistí se, že to má vedle písmena S v názvu jenom nějaká bezvýznamná vylepšení, ze sálu se ozve sborové zabečení, které bude ještě několik dní rezonovat celým internetem, ovce přetíží infolinku Provydentu s dotazy, kolik si můžou ještě půjčit a pak se vydají do skříní hledat spacáky, aby v nich přečkaly kruté říjnové klima, ve kterém budou několik dní a nocí čekat na 6S, protože přeci nejsou takové socky, aby měly jenom šestku. Každý rok pořád dokola.
tomasho
Má to laka kupit si 6S nebo bude mat force touch ten budu mit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze