Pořady Stream.cz lze na Windows Phone sledovat offline

5

Internetová televize Stream.cz nabízí také mobilní aplikace na tři hlavní operační systémy. Uživatelé Windows Phone však nyní získávají bonusovou funkci navíc. Pořady si mohou stahovat do paměti a poté je sledovat offline.

Aplikace Stream.cz, za kterou stojí tým Seznamu, se dočkala významné aktualizace. Nově je možné všechny pořady stahovat a následně je sledovat bez připojení k internetu. Sami si zvolíte v nastavení, zda se mají pořady ukládat do paměti telefonu nebo na kartu. Následně je možnost zvolit automatické stahování oblíbených pořadů a také vybírat kvalitu videa. Novou funkci mohou jako první využívat majitelé zařízení se systémem Windows Phone.

Stream.cz – verze pro Windows Phone

Volba na méně rozšířený systém byla záměrná. Novinku si vývojáři chtějí otestovat, což menší počet zařízení samozřejmě usnadňuje. Dobrou zprávou však je, že se možnost sledovat pořady offline postupně objeví také na operačních systémech Android a iOS.

Stáhnout Stream.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Tomáš 'Torm' Novotný
Tomáš 'Torm' Novotný
Teď je otázka, zda-li je na Stream.cz něco, co je hodno sledování? :)
Pavel
To je naprosto zbytečné, kdyby radši změnily desing pro ios, jelikož aplikace co vypadají a ovládají se jak za dob ios 6 je fakt výsměch!
Lumiák
Já osobně mám teda stream hodně rád a jestli tohle bude fungovat dobře, tak to bude bezva ;)
Zbyněk Kopřiva
Zbyněk Kopřiva
Konečně je něco prvního na windows phone, palec nahoru. Snad se to příchodem W10 ještě více změní k lepšímu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze