Populární hru Temple Run si stáhla více než miliarda lidí

4

Mezi nejpopulárnější hry současnosti se zcela oprávněně řadí běhačka Temple Run. Za necelé tři roky si ji v součtu všech platforem stáhla už více než 1 miliarda lidí. Tento milník vývojáři patřičně oslavují dalšími zajímavými statistikami.

Populární hra Temple Run, která se řadí mezi oblíbené 3D běhačky, byla prvně vydána v roce 2011. Krátit si dlouhé chvíle jejím hraním tak můžeme přibližně tři roky. Za tu dobu si ji na různé platformy stáhla více než 1 miliarda uživatelů a to už je důvod k oslavě. Temple Run je teprve druhou hrou, která takto vysoké číslo dokázala pokořit. První byl samozřejmě titul Angry Birds.

Ukázka hry Temple Run

Vývojáři z Imangi Studios se při této příležitosti podělili o další zajímavá čísla související s touto hrou. Za tři roky například všichni hráči dohromady ve hře naběhali přes 50 biliónů metrů. Pro příklad je to stejná vzdálenost, jako kdybychom běželi 160krát ke slunci a zpět. Hra je také populárnější mezi ženami, které tvoří 60 % ze stažené miliardy. Dohromady už hráči nahráli přes 216 let.

Temple Run

Podívat se můžeme také na nejčastější konec ve hře. Jednoznačně vede prostý pád, kdy hráč zapomene včas zatočit nebo neskočí. Druhou nejčastější smrtí je kolize a třetí sežrání opicí. Za zmínku stojí, že nejvíce hráčů má hra v Číně a USA. Na předních příčkách ale figuruje také sousední Německo.

Stáhnout Temple Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Breta
Nedivím se, opravdu povedena gameska na ukráceni 10ti minutovych čekaček na cokoli;).
Gouda
... pritom takova blbost.
Pít
No hraju celkem dost, ale hry tohoto typu mě úspěšně míjí a nikdy mě nebavily, hold do té miliardy já nepatřím.
Ricky
To je 216 000 let ne 216... 216 je na miliardu malo stejne. Jinak povedena hra.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze