Populární hru Pokémon Go již můžete hrát i skrze displej Apple Watch

1

O Pokémon Go v letošním roce slyšel patrně takřka každý. Prvotní vlna popularity sice již opadla, avšak hra si nadále drží značnou hráčskou základnu. Tu nyní jistě potěší, že se jejich pomocníkem při lovu stanou chytré hodinky Apple Watch.

Apple Watch

Populární hra Pokémon Go byla vydána zkraje července letošního roku a navzdory omezenému vydání, kdy byla zpočátku dostupná jen několika trzích, se z ní stal takřka přes noc celosvětový hit. Uživatele nadchla možnost chytat Pokémony v reálném světě za použití fotoaparátu v telefonu. Ačkoliv se již největší vlna nadšení přehnala, vývojáři přidávají do hry další novinky a poměrně nedávno například rozšířili i seznam Pokémonů. V září na tiskové konferenci Applu bylo oznámeno, že se pomocníkem pro hru stanou také chytré hodinky Apple Watch.

TIP! Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Vydání aktualizace zapojující do hry Apple Watch nastalo právě nyní koncem prosince. Je třeba zdůraznit, že nejde o hru pro hodinky, ale rozšiřující režim pro klasickou hru, kterou máte ve svém iPhonu. Ten tudíž potřebujete mít neustále při sobě. Spoustu aktivit však nově obsloužíte skrze displej hodinek. Budete moci například počítat ušlou vzdálenost důležitou k vylíhnutí vajíček i skrze hodinky. Apple Watch vás rovněž budou informovat o Pokémonech v blízkém okolí a současně máte přes hodinky možnost vybírat odměny z Pokéstopů. Jistě také oceníte,že se bude počítat ušlá vzdálenost vašeho Pokémona, který „chodí“ s vámi.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Pokémon GO – videorecenze

Zdroje: twitter.com, 9to5mac.com