Podívejte se, jaký byl už devátý #mobileDrink

8
Podívejte se, jaký byl už devátý #mobileDrink
  • mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech. Celkově už devátý #mobileDrink proběhl v Praze na břehu Vltavy
  • Téměř sto účastníků si mohlo vyzkoušet desítky telefonů a dalších zařízení, nechyběly zajímavé přednášky partnerů a soutěže
  • Díky fDrive.cz si mohli účastníci vyzkoušet i elektromobily

Komunitní setkání našich fanoušků mobilenet.cz a fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích se těší velké oblibě a potvrdilo se to i tentokrát. Místa na v pořadí už devátý #mobileDrink se zaplnila během několika hodin a celkově téměř stovka účastníků se sešla v krásném prostředí Veslařského klubu Slavia na břehu Vltavy.

Reportáž: #mobileDrink 9, Praha

Přichystáno bylo bohaté občerstvení včetně grilu, krásný výhled ale hlavně možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, tabletů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byl například Samsung Galaxy S8 včetně režimu Dex, nový Huawei P10, ASUS Zenfone 3 Zoom nebo Zenfone AR s možností vyzkoušet si Google Tango i brýle pro virtuální realitu DreamView, Huawei Mate 9 Porsche Design, Apple iPhone 7 a 7 Plus, Sony Xperia XZ nebo třeba Xiaomi Mi Mix. A o tom, že vás novinky opravdu zajímaly, svědčily vaše všetečné dotazy jak na nás, tak i na partnery. A že jsme se občas zapotili.

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz si účastníci mohli vyzkoušet také elektromobily BMW i3 a Kia Soul EV nebo třeba speciální režimy Android Auto a Apple CarPlay. Partnery posledního #mobileDrinku byly společnosti Vodafone, Samsung, Asus, Huawei a xm.cz, zařízení však na #mobileDrink zapůjčili všichni významní výrobci a prodejci. Velkému zájmu se těšily také přednášky našich partnerů, ať už o aplikaci Můj Vodafone, která slaví letos páté narozeniny, tak o zbrusu novém Galaxy S8 nebo fotoaparátu Huawei P10.

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž, tentokrát našlapána rovnou pěticí možných výher, mezi kterými byl třeba Honor 8, Vodafone Smart 8 Ultra a další telefony. Na celou čtyřhodinovou akci máme od vás velmi dobré ohlasy a velmi nás bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci nebo co chystáme v nejbližší době. Řada z vás si přeobjednala také trička. A kdo na #mobileDrinku nebyl a chtěl by tričko mobilenet.cz, neváhejte o něj vyjádřit svůj předběžný zájem zde.

Fotogalerie z devátého #mobileDrinku v Praze

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, pusťte si video nebo projděte přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Praze, budeme se těšit v září v Ostravě. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní.

Diskuze ke článku
Pepa
nelibilo se mi tam
Jirka T.
Akce dobra, skoda toho pocasi. Venku pekna kosa na jidlo, chudak obsluha ????. Soutezni otazky slozite ale celkove akce supr. Jenom to pivo bych radsi uvital tocene ????, ale to jsou jen detaily. Co by clovek zadarmo nechtel, ze?
Morki
Me se tam libilo, skoda jen ze nebylo hezci pocasi
Guillemot
Už se těším na akci v Ostravě. Jen dotaz, jak je to s tím, když chci sebou vzít i manželku a dceru. Musím nějak zadávat počet osob, nebo bude možnost přibrat prostě sebou? Všechny nás zajímají nové technologie. Děkuji za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze