Podívejte, jak by vypadala tapeta nebe z Windows XP nyní

6

Systém Windows XP je známý kvůli své stabilitě, rychlosti a spolehlivosti. Jeho nedílnou součástí je však i standardně nastavená tapeta nebe, která je velmi populární. Mnoho let se spekulovalo, jestli se nejedná jen o výtvor nějakého grafika, ovšem jde opravdu o fotografii. Jak ale místo, kde byla pořízena, vypadá nyní?

Systém Windows XP si lidé spojují se stabilitou, rychlostí, ale i s legendární tapetou nebe, která se stala velmi populární. Jednu dobu se nevědělo, jestli Microsoft tapetu vytvořil, nebo se jedná o fotografii. Nicméně se opravdu jedná o fotografii vinice.

Legendární „nebe“ nyní a na Windows XP

Fotografie byla vyfocena v Kalifornii a jedná se o jednu z nejdražších fotografií vůbec. Tapeta je tak populární, že pokud si dáte do vyhledávače heslo „bliss“ (nebe), tak jako první obrázek naleznete právě tapetu z Windows XP. Líbila se vám tapeta nebe, nebo jste dali přednost něčemu jinému?

Zdroje: forum.thewindowsclub.com, pcworld.com

Diskuze ke článku
Velda
Že se stabilitou a rychlostí :-D
MiRO
Najlepšia tapeta na windows xp.
Vojtěch Šindler
Vojtěch Šindler
Tuto fotografii pořídil Charles O’Rear, netuším co je na tom pravdy, ale dočetl jsem se, že když fotku prodával, tak měl ve smlouvě dodatek, že nikdy nesmí prozradit za kolik se fotka prodala. Mě osobně by zajímalo za kolik, asi to je nejdražší fotka na světě.
aod
v bingu je az ctvrta

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze