Plagiát Nokie N95 8GB: od originálu k nerozeznání

5

Z Číny dnes pochází valná vetšina plagiátů slavných a úspěšných mobilních telefonů. Tupému okopírování se tak nemohla vyhnout ani vylepšená černá varianta finské Nokie N95 s přídomkem 8GB. Jak si vede oproti originálu?

Tento plagiát multimediální Nokie N95 8GB pochází jak jinak než z Číny. Od finského originálu je téměř k nerozeznání. Rozměry činí taktéž 99 x 53 x 21 milimetrů, jen hmotnost se o pár gramů liší. Největší odlišnost však i nadále zůstává, stejně jako u vetšiny plagiátů, v rozdílné výbavě. Čínské dvojče se svému jmenovci v žádném případě ani z daleka nevyrovná.



zdroj: justamp.blogspot.com

Diskuze ke článku
Martin
Jak teda poznám podle vzhledu originál od této kopie?
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, k rozeznání je kopie od originálu pouze svou funkční výbavou (např. chybí Symbian apod.). Pro běžného člověka je však těžké poznat co je originál a co plagiát.
Jirka
Dobry den nevíte kde by se dal sehnat displej do čínske kopie nokie a da se poznat že má slot na pametovou kartu co originál nema.
Martin Smrčka
můžete mi někdo poradit,jak do čínské N95 dostat češtinu,aby ho mohl syn používat.a druhý problém,nejde mi spojit s PC přes usb.
moc děkuji.
ps:bohužel jsem se nechal napálit a koupil ho na netu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze