PhoneMaps: praktický průvodce po celém světě

5

Dnešní doba přeje všelijakým chytrým zařízením a chytrý telefon v podstatě zvládá úplně vše. Nyní by mohl i zcela nahradit veškeré mapy i turistické průvodce. Vše totiž budete mít pod palcem v jedné aplikaci.

Aplikace PhoneMaps je dostupná pro téměř všechny operační systémy. Po jejím stažení, které je bezplatné, se ocitnete na mapě světa, kde již vidíte svou polohu. Po krátkém načtení již můžete v dalších záložkách procházet obsah, který si následně můžete stáhnout. Záleží na vás, kde se zrovna nacházíte, nebo kam máte namířeno na výlet či dovolenou. Stáhnout si můžete nejen mapy, ale také turistické průvodce, které jsou plné zajímavostí. Nechybí ani tipy na výlety, které neomezují pouze na suchý text. Trasa je vám nabídnuta na mapě, nechybí podrobný popis včetně časové náročnosti či seznamu míst, kde se budete moci občerstvit.

Mapy navíc mají dynamické měřítko a můžete si je různě přibližovat. Dostalo se i na body zájmu či uživatelské fotografie, které vám mohou poskytnout tipy na zajímavá místa na vaší trase. Po stažení příslušného obsahu lze navíc aplikaci již používat zcela offline. Některé podklady můžete stáhnout zcela zdarma, například průvodce po Jizerských horách, včetně map, nebo plánek Plzně. Naopak za mnoho věcí je nutné zaplatit. Například plánek Liberce vyjde na přibližně 28 Kč. Nutno dodat, že aplikace se rozhodně neomezuje na Českou republiku a v dlouhém seznamu se nachází zajímavá města a místa z celého světa.

Stáhnout PhoneMaps

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lopata
"pro téměř všechny operační systémy" je eufemismem, že není pro WP. :)
Majkkl
Mám a je super!
Chtorr
běs a hruza... v době free map chtít 30 kč za planek města to jako vážně????hnusná reklama nic jinyho

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze