Periscope slaví rok, o úspěchy není nouze

1

Od odkoupení aplikace Periscope Twitterem uplynul již rok a objevily se první statistiky jeho úspěchu. Ten byl rozhodně nemalý a zveřejněná čísla hovoří o jeho vysoké oblíbenosti. Jak si tedy vedla sesterská aplikace Twitteru?

Periscope

Od dob odkoupení Periscope v březnu minulého roku Twitterem se aplikace značně proměnila a přinesla užitečné aktualizace a proměny, které nalákaly mnoho uživatelů. Streamování vlastního videa se stalo populárním, a to i v naší redakci, která v aplikaci Periscope také nechybí.

TIP: Apple aplikace týdne: Hipstamatic a Oggl

V srpnu minulého roku si Periscope připsal úspěch v podobě 10 milionů registrovaných uživatelů. Ta si na seznam úspěchů může připočíst i 1 milion přenosů každý den na platformách Android a iOS a po přepočtu na roky je to 110 let.

Periscope

TIP: Aplikace Swarm vám nově umožní kontrolovat statistiky přátel

Číslo je to až neuvěřitelné, pokud bereme v potaz, že se jedná o úspěch jedné aplikace za dobu jednoho roku. Konkurenční aplikace Meerkat zůstala daleko za úspěchy Periscopu. Aplikace, která by se mu v příštích letech měla stát konkurentem, by měla pocházet z dílny Googlu a jednalo by se o YouTube Connect. Růžky vytahuje údajně i Facebook.

Stáhnout Periscope

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: medium.com, tech.firstpost.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
All mobile
All mobile
Když jsem o Periscope zpočátku jen slyšel tak mě vůbec nazaujmul...Říkal jsem si na co jako?.. Ale teď když ho skutečně používám je to vinikající aplikace se skvělým nápadem!
Zrovna dnes jsem vysílal na Periscope, přijeli k nám totiž filmaři z USA produkce Walt Disney .hořela tam i cisterna..
Tak jsem natáčel do světa.
Nicméně líbí se mi že přímo do vysílání lidé píší dotazy nebo rozkazy či prosby nasměruj kameru tam či onam.A když jde člověk sám tak s Periscope vlastně není nikdy sám... tedy dokud vás neopustí FUP limit..
Ale i to už je zas jiný příběh, který se dá dnes už pořešit. :-D

All mobile

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze