Panasonic se vrací: odolné tělo a 4,3 palcový OLED displej

7

Pro Panasonic bude rok 2012 ve znamení velkého comebacku na evropské trhy. Novinky by měly zavítat i na tuzemský trh. Mezi první vlaštovky bude patřit po stránce designu zajímavý kousek s 4,3 palcovým displejem AMOLED.

Co říkáte na novinku Panasonicu?

Novinka se zatím příliš neodhaluje, první informace jsou zatím omezené a ze strany výrobce zatím nedošlo k oficiálnímu představení novinek. Těch málo informací, které máme k dispozici hovoří o rozměrném 4,3 palcovém kapacitním displeji, se zobrazovací technologií AMOLED a jemným rozlišením qHD. Vše korunuje i přítomnost čipu NFC pro bezdrátové platby. Samotná zmínka o něm je patrná z informace, nacházející se pod fotoaparátem. Novinka by se měla dostat na pulty prodejen již v březnu příštího roku. Vzhledově nabídne zajímavý desing spolu s nízkou tloušťkou. Jako pravděpodobné se jeví i přítomnost kovových materiálů. Výrobce chce během roku 2012 prodat na 1,5 milionů zařízení. V roce 2016 chce dosáhnout 16 milionů prodaných zařízení po celém světě.

Jak vítáte comeback výrobce? Měli jste již nějaké zařízení od Panasonicu? Jaké jsou vaše zkušenosti, byli jste spokojení či nikoliv? To vše nám sdělte v diskuzi pod článkem.

Zdroje: pocket-lint.com, mobile-review.com, phonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pepa
Mám, mikrosystem sc-pm29, a hraje nádherně doteď, a pak ještě rádio rx-ed707 (již dvanáctý rok) tam sice přestal svítit displej, ale jinak OK a ještě jsem míval plno walkmanu, ty měl Panasonic technologicky nejvyspělejší, nejdražší kousek stál 6000 Kč. telefony se mi od nich moc nelíbily, ale jsem zvědav na tento comeback. takže za mě u Panasonicu spokojenost.
Tomáš
Já mám také micro-systém od Panasonicu a byl to jednoznačně nejlepší kus na trhu.Co se týče telefonů tak to od nich žádné zkušenosti nemám.
Dave
Já měl kdysi mobil od Panasonicu cca 3 roky, a naprosto super, žádný problém.
Kneblis
Vzhledově vypadá velice dobře a přítomnost kovového těla je jedině plus jen mě děsí ta čočka fotoaparátu vykukující z těla. Krytka na čočc by nebyla určitě na závadu, ale zase by nešlo o tak čistý vzhled. Ted si jen počkat na cenu, myslím že Panasonic nasadí celkem vysokou cenovku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze