Oppo Find 7 se opět poodhaluje: 5,5palcový displej s QHD

4

Po prvních bouřlivých reakcích na QHD displej u připravovaného modelu LG G3, vám přinášíme další novinku, která zřejmě bude mít za následek podobné ohlasy. Čínská společnost Oppo totiž uvolnila další teaser, na kterém se objevuje pár zajímavých čísel, v hlaví roli s hustotou pixelů 538 ppi.

Oppo si zvyklo dávat svým fanouškům malé nápovědy, týkající se připravovaných zařízení. Nyní se k nám ale dostávají informace o několika klíčových hardwarových parametrech. Víme, že displej bude mít úhlopříčku 5,5 palce, čest budeme tedy mít spíše s tabletofonem, ale to nechme stranou. Rozlišení tohoto panelu bude 2560×1440 pixelů, z toho vychází výsledná jemnost 538 ppi. Posuďte sami, zda je tag #AlwaysImprove namístě.

Oppo Find 7
Oppo navíc slibuje pocit 5" zařízení (s 5,5" displejem).

Opět tedy vyvstává otázka, jestli je tohle vývoj, nebo bezduchá honba za specifikacemi. Ta to totiž začíná být, jakmile jsou parametry zbytečně přemrštěné, neopodstatněná. To si ale musí uvědomovat i sami výrobci, mohli bychom tedy očekávat nějaké aplikace, které toho všeho rozlišení a výkonu využijí. Prozatím však žádné takové aplikace nejsou. Co však není, může velmi brzy být.

Zdroje: gsmarena.com pocketnow.com twitter.com

Diskuze ke článku
Marek
Jestli se nepletu, Oppo je americka spolecnost, ktera sva zarizeni (vcetne audiotechniky) pouze v Cine montuje.
Vyko Just
Vyko Just
Tak vysoké rozlišení spíš nadělá víc škody jak užitku, vždyt už ani u full hd nejdou vidět pixely a o to jde...Tohle akorát zbytečně bude žrat víc baterky a potřebovat víc výkonu a vypadat to bude beztak uplně stejně jako full hd. doufám, že to nemíní dávat do novinek i ostatní výrobci, i když asi doufám marně..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze