Operátor O2 měl v Čechách výpadek svých služeb (aktualizováno)

3

Během středečního rána zastihl síť operátora O2 výpadek služeb, který se týká zhruba třetiny území Čech. Operátor již o problému ví a jeho technici intenzivně pracují na nápravě. Během dopoledně se jim to nakonec také podařilo a služby by měly být funkční.

O2

Aktualizováno ve 12:00

Operátor nyní již hlásí, že se během dopoledních hodin podařilo všechny technické problémy opravit. Primárně se operátor soustředil na zprovoznění možnosti volat tísňové linky, neboť ani ty se SIM kartou O2 nefungovaly. Nyní by již všechny služby měly být funkční. „Velmi mě to mrzí, našim zákazníkům se omlouvám,“ říká Tomáš Budník, generální ředitel O2 Czech Republic a dodává „Uděláme současně vše pro to, aby se podobná situace, která je výjimečná, neopakovala.“

Původní zpráva

Náš operátor O2 dnes skrze své sociální sítě ohlásil výpadek svých služeb. Problémy mohou mít především zákazníci v jižních, západních a středních Čechách, přičemž problémy mohou zaznamenat také uživatelé v Praze. Potýkat se můžete s nemožností uskutečnit hovoru, případně v nemožnosti navázat datové připojení. Příčina výpadku služeb je aktuálně v šetření a technici O2 v těchto chvílí pracují na nápravě. Za vzniklé problémy se operátor omlouvá.

Zdroje: facebook.com, o2.cz

Diskuze ke článku
HOST
Musím přidat - nejenom Čechy, ale i na jižní Moravě jsou problémy. Právě jsem se vrátil domů z obchodu a nešel mi dobít kredit.
Pepa
Ceske Budejovice uz funguji...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze