OnePlus Two pravděpodobně vymění plastové tělo za kov

6

Když loni v dubnu představil čínský výrobce OnePlus svůj první model OnePlus One, vzbudil tím obrovský rozruch mezi odbornou i laickou veřejností. Zaujal nejen svou nadstandardní výbavou za výhodou cenu, ale i puncem exkluzivity. Nyní usilovně pracuje na jeho nástupci, který by podle posledních zvěstí nemusel být polykarbonátový, ale kovový.

Zdroje, které cituje server Business Insider, tvrdí, že by nový design s kovovým rámečkem, který pravděpodobně OnePlus Two dostane, měl být celkově jemnější a působit více prémiovým dojmem. Použití kovu by si však mělo na druhou stranu vyžádat navýšení ceny, která by měla být vyšší než u stávajícího modelu.

OnePlus One
OnePlus One

Přesto by však neměl OnePlus Two vybočit z trendu nastaveného předchozí generací a měl by být levnější než prémiové značkové lodě, jako jsou například Apple iPhone 6 a Samsung Galaxy S6. Konečná cena nicméně ještě nebyla stanovená. Můžeme tedy doufat, že jí výrobce neposadí příliš vysoko.

TIP: Recenze OnePlus One – Vlajkové lodě, třeste se

V tuto chvíli není jasné, kdy bude OnePlus Two představeno. Firma sice na příští měsíc plánuje velké představení, ale podle vyjádření zakladatele OnePlus Carla Peie by se mělo jednat o zcela novou kategorii výrobků. Čeští zákazníci se nicméně zatím alespoň dočkají oficiálního vstupu OnePlus na český trh.

Zdroje: businessinsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Minule ma napadlo prečo výrobcovia nepoužijú miesto hliníku napr uhlíkové vlákna jednak by bol telefón oveľa pevnejší a aj by ušetrili na váhe nehovoriac o tom že uhlíkové vlákno je prémiovejšie ako hliník...
Inak na ten 1+2 som zvedavý 1+1 sa im podaril tak hádam 1+2 bude prinajmenšom rovnako dobrý + naše LTE :)
mrtvá žížala
no nez se dostane na vsechny zajemce v "umelych" frontach tak top znacky slevni natolik ze nejaky 4-2 bude zapomenuto. kdepak, cinani v top level do evropy nesmi kdyz neumi LTE a nejak solidne dat zaruku bez posilani do ciny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze