Rýsuje se systém předobjednávek OnePlus One (aktualizováno)

37

Už jsme si říkali, že zhruba od konce října se smartphone OnePlus přestane prodávat přes systém pozvánek, ale přistoupí ke klasickým předobjednávkám. Nyní na veřejnost prosáklo více informací o tom, jak by to celé mohlo probíhat.

Aktualizováno 18. 9.

Telefon se bude prodávat v omezeném časovém okně: jednou za čas bude celý systém zpřístupněn a každý si do něj bude moci zadat svou objednávku. Počet prodávaných smartphonů nebude ale nekonečný. Dostane se tak jen na omezený počet zájemců, kteří se to dozví hned po uskutečnění své objednávky.

Ti ostatní ale nepřijdou zkrátka. Jejich požadavek bude zaevidován jako předobjednávka. To v praxi znamená, že dostanou pouze přibližný termín, kdy bude jejich požadavek vyřízen. Do té doby nemusí nic platit, stejně tak mohou svou objednávku bez sankcí stornovat.

Více podrobností bude zpřístupněno asi týden před spuštěním systému. To se stále plánuje na konec října.

Původní obsah z 30. 8.

Od konce října totiž firma spustí klasický systém předobjednávek, který bude uživatelsky přístupnější než současný systém pozvánek pro vybrané. Společně s tímto termínem společnost oznámila, že zahájení prodeje bambusového pouzdra je odloženo na neurčito. V jeho návrhu byly totiž objeveny závažné chyby.

Kolem telefonu je stále rušno. A to i vzhledem k způsobu jeho distribuce.

TIP! Přečtěte si recenzi přístroje a jeho přímé srovnání s vlajkovými loděmi ostatních výrobců. Je to skutečně jejich zabiják?

Zdroje: talkandroid.com, forums.oneplus.net, reddit.com, oneplus.net

Diskuze ke článku
man
Pozdě! Už je starý a v českých e-shopech drahý,bez EU LTE, ..... atd. Bude IFA,Apple... , budou nové telefony a už bude mít těžké postavení .
Pepa
Starý nic neznamená, pořád nemá v poměru cena / výkon konkurenci. LTE nechybí 90% uživatelů.
Patrik Zvěřina
Patrik Zvěřina
Já jsem zvědavý na InFocus M810
Tazz1
No nemá LTE...jistě, že má. Má frekvenci 1800 a na té LTE u nás taky frčí...takže bych to tak černě neviděl. Hlavně bez LTE už bych si to dneska nedokázal představit...ten fofr je návykový

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze