OnePlus chystá speciální Cyberpunk 2077 edici modelu 8T. Čím bude výjimečná?

1
OnePlus chystá speciální Cyberpunk 2077 edici modelu 8T. Čím bude výjimečná?
Fotografie: OnePlus
  • Herní edice bude představena již 2. listopadu
  • Z výbavy se můžeme těšit na 12 GB RAM, 256GB úložiště i Snapdragon 865
  • Uvnitř bude čekat speciální herní téma

Pokud se zajímáte o videohry, pravděpodobně už jste slyšeli, že očekávaný herní titul Cyberpunk 2077 (od tvůrců videoherního zpracování Zaklínače) nabral zpoždění a dorazí až v prosinci. Speciální Cyberpunk 2077 edice telefonu OnePlus 8T by však měla být představena podle původního plánu, tedy již v listopadu.

Zařízení podle oficiálního vyjádření výrobce (uvedeného na weibo.cn) dorazí konkrétně 2. listopadu a bude mít kromě speciálních barev také stylizovaný modul fotoaparátu s logem hry. Uvnitř telefonu by mělo čekat rovněž speciální herní téma. Z hardwarové výbavy se můžeme těšit na supervýkonný Snapdragon 865, 12 GB RAM, 256GB úložiště (bez možnosti rozšíření pomocí paměťových karet) a špičkový 120Hz OLED panel, který jsme chválili v naší recenzi.


Akční RPG hra Cyberpunk 2077 zasadí hráče do dystopického světa plného nástrah, kde budou hrát za postavu pojmenovanou jako „V“, jejíž atributy si mohou upravit dle libosti. Novinka bude dostupná pro herní konzole Xbox, PlayStation, systém Windows i nedáno představenou streamovací službu Google Stadia.