OnePlus Ace 3 Pro má zaujmout kovovým rámem a špičkovým Snapdragonem

OnePlus Ace 3 Pro má zaujmout kovovým rámem a špičkovým Snapdragonem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Očekáváme špičkový AMOLED panel s vysokým jasem
  • Výkon má obstarat Snapdragon 8 Gen 3

OnePlus bude nadále rozšiřovat letos započatou řadu Ace 3. V lednu jsme se dočkali modelu One Plus Ace 3 a před několika dny pak OnePlus Ace 3V. V dohledné době má přijít nejvybavenější kousek, jak naznačují informace ze sociální sítě weibo.com.

V prvé řadě se hovoří o nasazení výkonného procesoru Snapdragon 8 Gen 3, který se prozatím objevuje jen ve vlajkových lodích, avšak tady by mohl být ve výrazně cenově dostupnějším zařízení. Radost by dále měl udělat mírně zakřivený LTPO AMOLED panel s 1,5K rozlišením a 120Hz obnovovací konstrukcí. Maximální jas by teoreticky mohl dosáhnout až na 6 000 nitů. Dojem luxusnějšího telefonu má podtrhnout kovový rám.

OnePlus Ace 3V
Vzhled již představeného OnePlus Ace 3V

Prosákly také informace o hlavním fotoaparátu, který má mít 50 Mpx. Nezbývá než doufat, že dostane rovněž optickou stabilizaci obrazu pro lepší fotografování v noci a za šera. Přesná kapacita baterie není známa, ale hovoří se minimálně o 5 000 mAh, přičemž má být podporováno 100W drátové nabíjení. To znamená, že dočerpání energie bude velice rychlé, a to zhruba do půl hodiny od momentu, kdy zcela vybitý mobil připojíte na nabíječku.

Na další informace si budeme muset ještě počkat. Představení má proběhnout ve 3. čtvrtletí roku 2024, tedy nejdříve v červenci. Následný prodej by mohl zahájen krátce po premiéře.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze