OnePlus 2 se odhaluje na kvalitních fotografiích

9

Jen několik málo hodin před oficiální premiérou, se na světlo světa dostala série snímků, na kterých je údajně zachycena druhá generace telefonu značky OnePlus. Měli bychom tak znát design, který do značné míry vychází z loňské generace.

OnePlus 2

O značce OnePlus jste již jistě slyšeli. Loňská první generace se pasovala do role „zabijáka vlajkových lodí“, kdy se pokusila nabídnout opravdu špičkovou výbavu za příznivou cenu. Na těchto základech letos naváže generace druhá. Ta by se měla představit v ranních hodinách 28. července 2015. O novince se spekuluje již několik měsíců, avšak nyní jsme svědky úniků vysoce kvalitních fotografií, které údajně pochází od člověka, který nový model již několik týdnů testuje. Můžeme si povšimnout, že i druhá generace by měla mít odnímatelný zadní kryt a uživatelsky vyměnitelnou baterii. Potvrzen je také slot pro dvě SIM karty.

Připomeňte si: Recenze OnePlus One – Vlajkové lodě, třeste se

OnePlus 2

Ve výbavě se velmi pravděpodobně objeví procesor Snapdragon 810 a 4 GB RAM. Displej by si měl ponechat úhlopříčku 5,5 palců. Tloušťka druhé generace by se měla nepatrně zvýšit a tak připomeňme, že první generace disponuje tloušťkou 8,9 milimetrů. Na snímcích si lze všimnou také dvojitého LED diodového blesku. Samotný fotoaparát by měl navíc nabídnout optickou stabilizaci obrazu, avšak čip údajně nepochází od Sony. Za zmínku rozhodně stojí také tlačítko pod displejem, do kterého by měla být integrována čtečka otisků prstů.

Zdroje: forum.xda-developers.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Leoš
Jestli někdo chce přímou pozvánku do mailu, tak je zde: https://oneplus.net/invites?kolid=0CV4JX
Pesedm
Siny = Sony
František Zbořil
škoda, že nemá v sobě stylus jinak bych celkem dost vážně o tomhle modelu uvažoval. Vypadá to na zdařilý kousek.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Ako je na tom USB Type-C? Okrem "obojstrannosti" prináša aj nejaké ďalšie výhody?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze