OneDrive pro Android dostává vylepšení, umí poznámky v PDF

1

Microsoft pokračuje ve vylepšování svých softwarových produktů pro konkurenční operační systémy. Vedle jeho komunikačního programu Skype je to také cloudové úložiště OneDrive. Pokud jej používáte na Androidu, pak se vám určitě bude hodit některá z nových funkcí.

Nová verze má označení 4.1 a je již distribuována pomocí Google Play Store. Jeho nejpřínosnější změnou je možnost zvýraznit a okomentovat obsah PDF dokumentů, a to přímo v cloudu, což se hodí při společné práci na projektech.

OneDrive

Další novinku využijí je majitelé účtu Business, ti totiž dostanou podporu scanování dokumentů skrze Office Lens. A do třetice jsou tu vylepšené notifikace, které umějí upozornit na nová alba fotografií anebo změny ve sdílených souborech.

OneDrive je z technologického hlediska progresivní cloud, má například podporu pro Apple Watch anebo 3D Touch či integraci se Skypem.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Martin
Fajn na android iOS prosím, MS je sw firma ale stejné aplikace na vlastním os těmhle sahají zhruba po kotníky, takhle si z toho koláče, nikdy víc jak pár resp procento vážně neukousnou, když se k tomu přidává nezájem ostatních výrobců co se po restartu WP7 to WP8 stáhli a odmítli dál tuhle hru hrát, je ms s WM tam kde je...asi jim to dochází ale obávám se že už je pozdě. původní záměr snad dobrý, realizace katastrofa,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze