OneDrive nyní nabízí až 30 GB prostoru zdarma

30

Cloudové úložiště OneDrive nabízí v rámci promo akce dalších 15 GB prostoru zdarma. Nabídka platí až do konce září, je mířená především na majitele iPhonů, ale zkrátka nepřijdou ani uživatelé na jiných platformách. Získání extra prostoru je přitom velice jednoduché.

Microsoft zveřejnil tuto nabídku v poněkud netradičním čase, a to v pátek večer. Podle slov na jeho blogu ho k tomu přiměly problémy majitelů iPhonů, kteří pro instalaci iOS 8 potřebují mnoho volného prostoru. K získání dodatečných 15 GB (15 GB je základ) je potřeba kromě instalace aplikace také povolit v nastavení automatický upload snímků z fotoaparátu.

OneDrive

Tato nabídka je platná až do konce září a vztahuje se i na uživatele na ostatních platformách, tedy Androidu, Windows Phone a Windows, stejně tak na stávající uživatele na iPhonech. Postačí zapnout automatický upload a nahrát alespoň jeden soubor.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.onedrive.com

Diskuze ke článku
Jájínek
Jak se dá udělat odkaz na jeden konkrétní soubor/ fotku na One drive ? A neuvidí i další fotky ?
JacoBee
A do konce září je možnost to aktivovat a mít?
Nebo to bude jen do té doby funkční a poté se to zase zmenší?
jonatan
pls někoho s BB o info zda jde/nejde, synchronizaci mám zaplou ale kapacita se nezměnila
Petr
Možná bych na OneDrive přešel, tak se jen ujistím: už lze nahrávat libovolně velké soubory? Už MS neprohlíží obsah dokud něco nesdílím? Nějaké nevýhody proti Dropboxu (kde mám málo místa) při použití na WindowsAndroid?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze