OneDrive nově podporuje soubory do velikosti 10 GB a má nové funkce

21

Cloudové úložiště OneDrive se poslední dobou mění k lepšímu. Nejdříve došlo ke zvětšení úložiště pro všechny uživatele na 15 gigabajtů, pote ke zrušení 2GB limitu na jeden soubor, a nyní došlo k potvrzení, že OneDrive dovolí nahrávání až 10GB souborů.

Microsoft se činí a snaží se naslouchat uživatelům. Po odstranění 2GB limitu na jeden soubor nyní Microsoft potvrdil, že byl limit zvýšen na 10 GB na jeden soubor. To není jediná změna, OneDrive se také dočká vylepšení na své domácí Windows platformě, a také na Macu. Dojde totiž ke zvýšení počtu současně stahovaných a nahrávaných souborů.

TIP: Microsoft ruší 2GB limit u jednoho souboru na OneDrive

OneDrive

Navíc Microsoft chystá funkci, díky které stačí na soubor ve vašem počítači kliknout pravým tlačítkem a vybrat „Sdílet OneDrive odkaz“, což automaticky nahraje soubor na váš účet a dá vám k dispozici link na stažení. Nakonec je tu také možnost takzvaného „drag and dropu,“ tedy možnosti jednoduše přetáhnout soubor z plochy na stránku OneDrive.com a ta se začne nahrávat.

Zdroje: wpcentral.com, blog.onedrive.com

Diskuze ke článku
O
OneDrive a Outlook.com je asi nejlepsi cloudove a freemailove reseni na trhu.
Martin
Musim rict, ze one drive je fajn.
Jaja
Souhlasim s Vama. PO dlouhe dobe jsem zabrousil z Outlooku.com na Gmail protoze jsem tam hledal nejaky stary email a musim rict to je hruza, des a bes. Najit tam tlacitko odhlasit se je normalne umeni:-) Gmail priserna prasacka matlanice.
Marek
Nechci Vám do toho kecat, ale funkci drag and drop používám už dlouho (chytím soubor na ploše a přetáhnu ho do webového rozhraní OneDrive).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze