Oficiálně: OnePlus Two se představí v polovině roku 2015

5

Čínský výrobce OnePlus představil letos v dubnu svůj chytrý telefon OnePlus One, který vzbudil velký poprask na trhu se špičkovými mobilními telefony. Jednak tím, že nabídl výkonný hardware za velmi zajímavou cenu. Navíc si zachovával exkluzivitu tím, že umožnil zakoupení telefonu pouze na pozvánkou. Nyní oficiálně potvrdil na příští rok jeho nástupce s označením Two.

„Máme v plánu oznámit OnePlus Two ve 2. nebo 3. čtvrtletí příštího roku,“ řekl ředitel společnosti Carl Pei. „Takže je to rok po tomto telefonu (OnePlus One),“ dodal. Potvrdily se tak informace, které už minulý týden přinesl web Business Insider s odkazem na dobře informovaný zdroj.

Současný model OnePlus One

TIP: OnePlus otevře na začátku prosince první kamenný obchod

Oficiální informace o výbavě chystané novinky známy nejsou. Musíme se tak spolehnout pouze na spekulace. Podle nich by měl mít OnePlus Two proti současnému modelu One o něco menší rozměry a také méně výkonný hardware. Jak jsme již informovali, novinkou by měly být vyměnitelné kryty a zachován by v každém případě měl být zachován vynikající poměr výkon/cena.

Zdroje: phonearena.com, bgr.in

Diskuze ke článku
Peter
OnePlus Two se představí v polovině roku 2015..len aby to neboli zese pozvanky potom nedostatok pozvanok a nakoniec koncom roka zase novy model OnePlus 3.Tejto garazovej firme uz neverim ani slovo.
Miro
Peter este Ta doplnim na konci roku 2015 jedna predajna s expresivnou grafikou po stenach obchodu,vsetkych troch modelov a uplne genialnym pozvankovym systemom.:-)
hawlas
Haters gonna hate :) my, šťastní majitelé, se jen smějeme :)
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Četl jsem že 1+2 bude mít menší displej!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze