Oficiálně: Aktualizace Windows Phone 7.8 bude až příští rok

5

Po týdnech spekulací, kdy se nejprve tvrdilo to a poté zase ono, mají uživatelé všech telefonů s Windows Phone 7.5 jasno. Aktualizace na novější verzi 7.8 se letos nedočkají.

Aktualizaci by měla obdržet většina telefonů s Windows Phone 7.5

Microsoft se na svém blogu oficiálně vyjádřil k připravované aktualizace na Windows Phone 7.8, kterou by měla dostat většina telefonů, která aktuálně běží na verzi 7.5. V posledních týdnech se chvíli spekulovalo o tom, že aktualizace přijde příští rok, poté že snad letos a nakonec za pár dní. Nyní již víme, že správně byla první spekulace. Microsoft aktualizaci vypustí až začátkem roku 2013 a dle jeho slov se bude snažit, aby se dostala na co nejvyšší počet telefonů. Tato formulace dává prostor k dalším spekulacím. Které modely si vytáhnou černého Petra a zůstanou na verzi 7.5? Prozatím to vypadá jen na LG Optimus 7, který by údajně aktualizaci obdržet neměl.

Čtěte: LG Optimus 7 údajně nedostane update na Windows Phone 7.8

Pozitivnější zprávou je, že nová zařízení se již v příštích týdnech budou prodávat rovnou s Windows Phone 7.8. Delší dobu si tak budou muset počkat současní majitelé. Aktualizace by měla přinést především inovovanou obrazovku ve stylu novějších osmiček, více barevných témat či pozměněnou odemykací obrazovku. Vydržíte na aktualizaci čekat do příštího roku nebo je proces aktualizací ze strany Microsoftu dle vás příliš pomalý?

Zdroje: blogs.windows.com, engadget.com

Diskuze ke článku
max
Zklamání. 7.8 už jsou RTM. Umělá prodleva v uvedení ve snaze posílit (i vánoční) prodeje WP8 telefonů.
Petr
Skoda, ale radeji pozde jak nikdy. Snad to bude za to cekani aspon stat.
Peter
Podla mna je to cakanie prilis dlhe a dufam ze to nepresunu este na dlhsie.
Concionator
Na aktualizaci se těším, ale až do konce Q1 2013 je mi celkem jedno, kdy se dostane i k mému přístroji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze