Office Remote for Android: ovládání prezentací mobilem

5

Microsoft nadále pokračuje v prosazování svých služeb i na konkurenčních platformách. Nyní vám zpříjemní využívání prezentací PowerPoint, pokud máte telefon s Androidem. Stačí si zdarma nainstalovat aplikace Office Remote a ovládání zvládnete pouze s telefonem v ruce.

Ovládání PowerPointových prezentací je mnohdy komplikovanou záležitostí, zejména pokud nechcete být upoutání k počítači. Pro snadnější ovládání se používají speciální ovladače. Pokud však nechcete investovat nic navíc, můžete sáhnout po nové aplikaci OfficeRemote for Android od Microsoftu.

Office Remote for Android

Ta totiž umožní ovládání prezentací pouhým dotykem displeje. Po její instalaci na vašem telefonu, který musí běžet alespoň na Androidu 4.0 a novějším, budete vyzváni k instalaci příslušné aplikace na váš počítač. Nemusíte však nic hledat, odkaz ke stažení vám bude poslán na e-mail, který zadáte do mobilní aplikace. Poté se již spojíte s vaším počítačem, který musí být vybaven Bluetooth. Dle oficiálních informací je ke správné funkčnosti nutné využívat balík Office 2013 či novější. Ovládání je možné jen skrze displej a nejde jen o prosté posouvání snímků. Prezentaci můžete posunout na začátek či ihned zavřít.

Stáhnout Office Remote for Android

Google Play (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
mobilesman
Dobré ale co az budu prezentovat jinde než na PC kde je app naunstalovana? To tam budu muset istalovat app a ostatní budou čekat ?
Jan Hedrlin
Jan Hedrlin
Zdravim, chtěl bych se zeptat budu kupovat tento telefon a mam tablet s Windows 8.1 tak sem se chtěl zeptat jak to je, jestli se tablet bere jako tablet nebo jako PC Pač bych ty office chtěl jak na tablet tak na PC. Tablet má Desktopoví OS. Tak by mě to celkem zajímalo :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze