Elegantní Vivo V15 Pro s 32megapixelovou selfie kamerkou spatřeno naživo

2× aktualizováno
4
Elegantní Vivo V15 Pro s 32megapixelovou selfie kamerkou spatřeno naživo
  • Použitý Snapdragon 675 výkonem překonává Snapdragon 710 i 670
  • Telefon by měl být oficiálně představen již 20. února za cenu přibližně deset tisíc korun

Aktualizováno 11. 2. 2019

Asi vás nepřekvapí, že Vivo V15 Pro, které bude oficiálně představeno již za devět dní, bylo opět spatřeno. Tentokrát pro změnu v líbivé modré variantě. My však víme, že bude dostupné také v zajímavé kombinaci černé a červené barvy. Nejvíce však na fotografii zaujme vysunutý čelní fotoaparát, který má být podle výrobce prvním 32megapixelovou selfie kamerkou na světě.

Vivo V15 Pro

Aktualizováno 6. 2. 2019

Vivo V15 Pro bude představeno již 20. února, ale ještě než se tak stane, máme příležitost si telefon prohlédnout v nové reklamě, ve které „vypnuli gravitaci“. To je samozřejmě jasný odkaz na výsuvný fotoaparát, který je na konci videa představen jako první 32megapixelová výsuvná selfie kamerka na světě. Použitý senzor Samsung Isocell GD1 nabídne velikost pixelů 0,8 μm, což by potvrzovalo populární skládání čtyř pixelů do jednoho. Výsledné selfies tak budou mít pravděpodobně rozlišení 8 megapixelů.

Původní informace z 5. 2. 2019

Trend barevných přechodů (gradientu) na tělech smartphonů nenechal chladným ani Vivo, jehož chystané Vivo V15 Pro bylo nedávno zachyceno v zajímavé kombinaci černé a červené. Tím to však nekončí. Další zajímavosti, které si můžeme na fotografii všimnout, je trojitý fotoaparát, u něhož nemůže chybě nápis AI odkazující na využití umělé inteligence. Hlavní z těchto senzorů nabídne rozlišení 48 megapixelů, kterým disponuje například i Redmi Note 7 nebo Honor View20. Správnou obrazovou kvalitu by měl zajistit rovněž výkonný herní čipset Snapdragon 675, který by měl být podle výrobce až o 50 % výkonnější než předchozí generace.

Vivo V15 Pro

Z posledních informací můžeme vidět, že 11nm Snapdragon 675 dosahuje zajímavých výsledků jak v testu jednoho jádra, tak v multi-core disciplíně. Nasbírané skóre podle všeho překonává Snapdragon 670 i Snapdragon 710. Ani tak se však výkonem nepřiblížilo 10nm Snapdragonu 845. V telefonu by se kromě toho mělo objevit také 6 GB operační paměti, 128GB úložiště a čtečka otisků integrovaná v displeji typu Super AMOLED.

Vivo V15 Pro

Kromě zajímavého barevného přechodu, který vytváří dojem mřížkování, by měl telefon vystoupit z řady rovněž díky 32megapixelové „přední“ selfie kameře, která bude disponovat výsuvným mechanismem. Telefon by měl být oficiálně představen již 20. února za cenu přibližně deset tisíc korun ve variantě s 6 GB RAM a 128GB úložištěm.

Diskuze ke článku
Beny
Vivo by se už konečně mohl dostat na evropský, potažmo Český trh, má velice zajímavou škálu mobilů za opravdu zajímavé ceny vzhledem k výkonu, designu a technickým novinkám (např. Vysouvací kamerka).. Dobrým příkladem je i tento model, vypadá opravdu fantasticky a kéž by se dostal i k nám, i když, s tím moc nepočítám.. :)
Řezňýk
A čemu tím prospějete?
David Š
Az Vivo expanduje do Evropy, budou to dozajiste trhaky. Je to vyrobce, ktery se neboji experimentovat. Snazi se prinaset inovace. Doufam, ze bude telefon bez brady konecne jak je uvedeno na renderu. Cekam na nej dlouhou dobu a krome Applu se to nikomu nepovedlo mit symetricke ramecky i co se tyce brady. Samsung to vypada, ze S10 take zklame.
Johny
líbí se mi ten text “AI TRIPLE CAMERA” :D to je jako na těch levnejch hračkách z činý jak je na tom vždycky napsáno “MAX CONSTRUCTION” nebo “DUAL POWER ACTION” :D Když tam prostě nemůžeš dát Zeiss, Leica... tak aspoň tohle :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze