Očekávaná survival RPG hra Crashlands vyjde již v lednu

2

Hra poháněná snahou porazit rakovinu má po dvou letech vývoje stanovené datum vydání. Crashlands vyjdou 21. ledna pro platformy iOS, Android a PC. Autoři slibují jak spoustu možností přežívání v otevřeném světě, tak epický příběh.

Když Sam Coster zjistil, že má rakovinu, rozhodl se, že nechce, aby jeho poslední hrou byla „nekonečná běhačka“. V týmu Butterscotch Shenanigans spolu se dvěma bratry pracoval na několika herních projektech, které se snažily prosadit v době rychlých her zdarma. S touto diagnózou ale nechtěl pokračovat v dosavadních kolejích a vymyslel si úplně nový projekt, který mu poslední dva roky pomáhal s nemocí bojovat. Je jím Crashlands, který vyjde 21. ledna pro Android, iOS a PC.

Hra pracuje se známými prvky, kdy přežíváte v divočině, bojujete s nepřáteli a získáváte materiály, které vám poslouží při tvorbě nového vybavení nebo stavbě domu. Podle tvůrců však nejde o pouhé přežívání a slibují také epický příběh. Ambicióznější hráči si dokonce díky editoru mohou připravit dobrodružství vlastní.

Zdroje: crashlands.net

Diskuze ke článku
tomas
Este online a nieco ako wow a bude to u mna.
Martin Wetter
Martin Wetter
Herními prvky docela silně připomíná Don´t strave. Uvidíme co se z toho vyklube. Letos má vyjít i Don´t strave Pocket edition (jako tomu je u Minecraft) takže rozhodující bude cena a samozřejmě celková hratelnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze