Objevily se první specifikace připravovaného Oppo R9m a R9 Plus

5

Dva modely od čínského výrobce Oppo dostávají své reálné rysy. Nejen, že unikly první snímky, ale i velmi přesné specifikace, které napovídají, že vlajková loď Oppo R9m bude poháněna osmijádrovým procesorem spolu se 4 GB operační paměti a 32GB vnitřním úložištěm. Zaujmout by mohl i svými dvěma elegantními barvami, zlatou a stříbrnou.

Specifikace se objevily při schválení obou modelů k produkční verzi. Více toho zatím víme o vlajkovém modelu R9m, který by se měl pochlubit 5,5palcovým Full HD displejem. Osmijádrový procesor s taktem 1,95 GHz se pak postará o výkon spolu se 4GB operační pamětí. Místo pro uložení médií bude sice již menších 32 GB, což běžnému uživateli bude ale jistě stačit. Navíc čínské telefony často podporují rozšíření pomocí SD karet.

Oppo R9m

Hmotnost R9m také naznačuje, že se nebude jednat o žádného prcka. Jeho hmotnost se má zastavit na 145 gramech a s rozměry 151,8 × 74,3 mm to malé zařízení s úzkými okraji také nebude. Vzhledem ke kapacitě akumulátoru 3 700 mAh, ale potěší jeho tloušťka, pouhých 6,9 mm. U modelu Oppo R9m jsou uvedeny následující frekvence: FDD-LTE/TD-LTE/W-CDMA/TD-SCDMA/CDMA2000/ GSM.

TIP: Oppo Neo 7: další pětipalec nižší střední třídy

Vzhledem k tomu, že byl telefon již schválen ke komerční verzi, při které všechny zmíněné specifikace unikly, je pravděpodobné, že údaje o zařízení jsou konečné. Model R9m Plus je však stále zahalen tajemstvím a jediné specifikace, které jsou známé, jsou rozměry, které činí 163 × 80,8 × 7,4 mm a hmotnost 185 gramů. Oba telefony by měly přijít s operačním systémem Android 5.1.1 a s aktualizací na Android 6.0 se pravděpodobně nepočítá.

Zdroje: androidcommunity.com, shouji.tenaa.com, shouji.tenaa.com

Diskuze ke článku
Var-G
Přední strana vypadá jak nějakej Chuawei Hujajej a zadní strana iPhone 6. Njn čínské kopírky
Lsn
Sračka
Martin
Tak to rovnou R9m a Plus nemusí vydávat když nedostane 6.0.
Tomáš
Zase další nespolehlivé stroje, co se snaží člověka oblbnout papírovými specifikacemi a nízkou cenou. Ne, díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze