Obchod Play bude zobrazovat sponzorované aplikace

19

Google se snaží stále vylepšovat svůj Obchod Play, ve kterém nabízí aplikace, filmy, hudbu, knihy a hry. Poslední novinkou pro vývojáře je možnost zaplatit si sponzorované výsledky hledání. To znamená, že vývojář si zaplatí určitý poplatek a jeho aplikace se bude zobrazovat ve výsledku hledání jako první.

TIP: Google Inbox: nový e-mailový klient, který vám ukáže to důležité

Znáte to, sháníte nějakou aplikaci pro váš chytrý telefon a při zadání hledaného kritéria vám vyskočí tisíce výsledků. Obchod Play sice nabízí řazení dle oblíbenosti a dalších vlastností, ale nově také nabízí placenou propagaci aplikací. Pokud máte tedy aplikaci zaměřenou na cestování, tak si zaplatíte sponzorované místo a vaše aplikace se bude v seznamu cestovních aplikací zobrazovat na prvních příčkách. Testovací provoz této služby započne již v následujících týdnech, kdy se vybrané sponzorované aplikace začnou zobrazovat některým uživatelům.

Obchod Play

Zdroje: android-developers.blogspot.cz, phonearena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Radšej keby zaviedli radenie aplikácií podľa výšky hodnotenia. To ne. Lebo v prvej desine sa zobrazujú aj braky s 2 a pol hvezdami a potom na 30 mieste nájdete lepšiu alternatívu s 4a1/2*
lk
Doro je kokot.
Sice je zastupenie v populacii takychto retardovanych ludi menej ako 5%.
Pomaly uz vymieraju. Ale treba upozornit ze tu stale su taki kokoti ako doro.

Dominik
Proč
Reichsführer
Reklamní agentura opět nezklamala.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze