O2 zavádí Extra kartu: zákazníci s ní mohou ušetřit na službách

3

O2 dnes představilo tzv. „Extra kartu“, která umožní zákazníkům ušetřit na službách od O2 až o 40 %. Výše úspory se přitom odvíjí od měsíční útraty na Extra kartě, kterou může použít například pro placení v obchodech nebo na benzínových pumpách. Umožňuje přitom i bezkontaktní platby.

Když prostřednictvím Extra karty zákazník zaplatí například pět tisíc korun měsíčně za dva víkendové nákupy a tankování, může ušetřit na službách od O2 20 %. Podle útraty na kartě je možné ušetřit 5 až 40 % z každého vyúčtování služeb, pokud si zákazník nastaví platbu inkasem z Extra karty. Stejná úspora platí i pro dobití kreditu přes Extra kartu na webu O2 nebo v online samoobsluze Moje O2. Výše úspory se odvíjí od měsíční útraty na Extra kartě, do obratu se nepočítá inkaso za O2 vyúčtování a platby za dobíjení přeplacených karet na O2.cz

Extra karta o2

Majitel Extra karty může jejím prostřednictvím platit až čtyři vyúčtování, úspora celé rodiny za mobilní volání a internetové připojení tak může dosahovat několik stovek korun každý měsíc. Maximální výše měsíční úspory je 2 000 korun. Kromě úspory na službách nabízí Extra karta i slevy na vybrané telefony a tablety v O2 prodejnách včetně možnosti nákupu na splátky bez navýšení a další slevu minimálně 3 % u vybraných partnerů věrnostního programu O2 Extra výhody.

Extra karta vyúčtování
Ukázka toho, jak mohou jednotlivé rodiny ušetřit využíváním Extra karty

Pokud zákazník použije Extra kartu alespoň jednou měsíčně k platbě v jakékoliv hodnotě v obchodě nebo na internetu (kromě inkasa na vyúčtování od O2), k výběru z bankomatu nebo k převodu na svůj účet, neplatí za její vedení. Pokud všechny čerpané peníze za bezhotovostní platby vrátí do 20. dne následujícího kalendářního měsíce po jejich vyčerpání, nezaplatí žádné úroky. Extra karta je embosovaná a samozřejmě umožňuje bezkontaktní platby. Díky 3D Secure je s ní možné bezpečně platit na internetu. Pro O2 poskytuje kreditní kartu Home Credit ve spolupráci s MasterCard.

Výhody Extra karty dle O2:

  • úspora až 40 % na vyúčtování služeb od O2
  • bezkontaktní platby a bezpečné platby na internetu
  • sleva na vybrané telefony a tablety na O2 prodejnách a možnost jejich nákupu na splátky bez navýšení
  • další slevy u partnerů Extra výhod
  • při používání karty neplatí zákazník za její vedení
  • bezúročné období až 51 dnů

„Naši zákazníci výrazně ušetří, pokud od O2 využívají více služeb. Jejich typ a počet závisí vždy na zákazníkovi, který si sám může vybrat to, co s rodinou nebo ve své firmě skutečně využije – ať se jedná o tarify FREE, tarify pro mladé, mobilní data, internet na doma, pevnou linku nebo O2 TV,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2, a dodává: „Rezidentním zákazníkům nyní nově nabízíme možnost, jak ušetřit ještě víc. Extra karta jim přinese výrazné úspory na měsíční vyúčtování, když ji budou používat pro platby při jakémkoli běžném nákupu, například v supermarketu nebo u benzínky.“

O Extra kartu je možné zažádat na kterékoli O2 prodejně, na lince 840 11 00 44 nebo prostřednictvím formuláře na webu, kde jsou zároveň uvedeny detailní informace.

Zdroje: o2.cz