O2 spouští akci Čistý stůl. Zbavte se svých dluhů

12

Čas od času je spuštěna amnestie, kdy máte možnost zbavit se hříchů z minulosti bez nějakého postihu. Aktuálně můžete například na policii odevzdávat nepřihlášené zbraně, podobně můžete u O2 splatit své nevyrovnané závazky, aniž byste museli platit penále.

Akce nazvaná příslovečně Čistý stůl začne 1. srpna a poběží až do 23. 9. Pokud máte u O2 nějaký dluh, pak jej v tomto období můžete vyrovnat, aniž byste museli platit úroky z prodlení ani náklady správního a soudního řízení. Tuto nabídku mohou využít jak rezidentní, tak firemní zákazníci, a to v případě, že neproběhlo pravomocné rozhodnutí.

V rámci kampaně spustil operátor web www.cistystul.cz, na kterém si můžete ověřit, jestli nemáte vůči O2 nějaké nevyrovnané závazky a případně návod, jak se s nimi vypořádat.

Čistý stůl

Jak se nedostat do dluhů

Operátor v této souvislosti radí, jak postupovat, aby k takovým situacím vůbec nedošlo. V první řadě je možnost sledovat jednotlivá vyúčtování přímo v samoobsluze s názvem Moje O2.

Ještě větší jistotu ovšem poskytuje platba prostřednictvím inkasa. Pokud si v období trvání akce Čistý stůl zavedete tuto možnost platby a zároveň uhradíte veškeré dlužné pohledávky, pak vám bude odečten jeden poplatek za upomínku vystavenou v období 1. 7. až 23. 9.

O2 přidává k dobru ještě další tipy, jak se nedostat do problémů:

  • Pravidelně aktualizujete svoje kontaktní údaje.
  • Zvolte si vhodný tarif, s jeho výběrem vám pomohou konzultanti na prodejnách i v callcentrech.
  • Plaťte závazky dříve než den splatnosti. Pokud vám termín nevyhovuje, můžete se s operátorem dohodnout na jeho přesunutí.

Zdroje: myslimena.cz

Diskuze ke článku
kouzelník
Ja dluzim neco kolem 1200000kc,,ale ne O2,ale jako pujcky. A ziju klidne a v pohode. Mam kazdy mesic novy mobil,a do budoucna nehodlam splatit ani cent. Exekutori polib te mi p...l.Pracuji na černo a jsem v klidu. V Cesku je bordel a to nahrava i me. A muj plan do budoucna? ? zni takto odstehovat se za hranice a zit pro zmenu z cizinkou. Ale to uz predbíham. Jinak O2 preju navraceni co nejvic penez. ..:)
kouzelník
jsem rad ze nejsem jediny kdo nema klapky na očich.+1
kouzelník
Trochu osveti,,on se tento umysl. prokazal. pred 5 lety. ..tak asi tak.
kouzelník
Napiši to ve zkratce. Mám vás všechny a všechno tady v CR v p*či

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze