O2 představuje tarif [:kůl:] data 1 GB: za konkurencí zaostává

9

Náš nejstarší operátor O2 dnes představil vylepšený studentský tarif [:kůl:] data 1 GB, kde studenti do 26 let získají volné minuty, SMS a 1 GB dat za 399 Kč.

Operátor měl studentský tarif i doposud, jmenoval se jednoduše [:kůl:] a za 299 Kč nabízel 120 volných minut do všech sítí, neomezené SMS do sítě O2 a 200 MB volných dat. Operátor však dle svých slov vyslyšel potřeby mladých zákazníků a připravil vylepšený tarif, který za 399 Kč nabízí 120 volných minut, neomezené SMS do vlastní sítě a 1 GB dat.

„Nový studentský tarif vychází z potřeb našich mladých zákazníků. Jejich prioritou jsou dnes především mobilní data. Proto v tomto tarifu nabízíme velkou porci dat za velmi atraktivní cenu,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků O2 Czech Republic.

Tarfi O2 [:kůl:] O2 [:kůl:] data 1 GB Vodafone Tarif pro Studenta
paušál 299 Kč 399 Kč 494 Kč
volné minuty do všech sítí 120 120 600
volné SMS do všech sítí ne ne neomezeně
volné SMS do vlastní sítě neomezeně neomezeně neomezeně
volná data 200 MB 1 GB 1,2 GB
minuta hovoru po vyčerpání volných minut 3,50 Kč 3,50 Kč 5,03 Kč
SMS 1,50 Kč 1,50 Kč -

Bohužel O2 značně zaostává například za Vodafonem a jeho studentským tarifem. V něm zákazník mladší 26 let získá za 494 Kč 600 volných minut do všech sítí, neomezené SMS do všech sítí a 1,2 GB dat, což je na první pohled lepší nabídka.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
no nic moc teda O2.
Lukes
Mám teď nově studentský tarif od Vodafonu a maximální spokojenost, myslí že je nejlepší v poměru cena/nabídka. A ten turbo internet no parádička :)
blue.sun
Když vylezl Vodafone s tou svou rádobystudentskou parodií, bylo tu spousta křiku, jak studenti nechtějí volat a nechtějí SMS, ale chtějí data a levněji... Teď to tu je a stejně nikdo není spokojený...
Guli
no je to cely smesny :) kazdej trosku chytrej student vi (tedy predpokladam), ze na data je nejlepsi Tesco mobile, zadny studenstky vyhody na to nepotrebuje :)) btw ja jako student pouzivam nabidku pres mBank za 600 neomezeny tarif s 4 GB FUP. Spis FUP 1 GB je smesny... Kdy udelaji konecne poradne internetove tarify? Me to mesicne vyjde vetsinou na 3GB (s hotspotem pro iPad). At se komecne proberou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze