O2 posiluje sítě kvůli filmovému festivalu v Karlových Varech

1

Festivaloví fanoušci si v Karlových Varech budou užívat nejen filmů, ale také rychlého připojení LTE. O2 se rozhodlo po dobu konání festivalu posílit stávající pokrytí sítí 4G LTE, ale ani ostatní sítě, tedy 2G a 3G, nezůstanou pozadu. Díky tomu se razantně zvýší datová kapacita.

Operátor O2 se rozhodl posílit zejména síť 4G LTE na Karlovarsku, kvůli Filmovému festivalu v Karlových Varech, aby zvýšil datovou kapacitu. Během festivalu, tedy od 3. 7. do 11. 7., by měla sítě zvládat větší nápor návštěvníků v Karlovarském kraji, kteří často streamují obsah na sociální sítě a tím bývá datová kapacita téměř vytížená. Posilu dostanou i ostatní sítě, jako 2G a 3G, a tak by měla být kompletně zajištěna dobrá datová rychlost i při velkém počtu návštěvníků.

O2 pokrytí 4G LTE

Bohužel, posílení jak sítí 2G, 3G a LTE je pouze dočasné, avšak O2 slibuje pokrytí dalšími vysílači v okrese Karlovy Vary tak, aby byl kompletně pokryt. Nyní je na území přes dvacet vysílačů, které fungují na 800 MHz a stále přibývají.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
zmrdi, v KV delaj saskec aby vydelali par dolaru na roaming datech a vystavba po CR se vlece jak mrtva zelva... at citi cizinec jak je na tom LTE v CR, prachbidne ! vic energie na hovadiny typu až 225Mbit, až 370Mbit nez na zakladni pokryti LTE800.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze