O2 Ozvi se a O2 Dobij mi: nové služby pro předplacenkáře

3

Zákazníci O2 předplacených služeb mohou nyní kontaktovat své blízké i bez dostatečného kreditu. Od 1. června 2009 mohou využít nové služby O2 Ozvi se a O2 Dobij mi. Služba O2 Ozvi se umožňuje předat prostřednictvím SMS žádost o zpětné zavolání a O2 Dobij mi pak požádat o dobití kreditu. Obě jsou poskytovány zcela zdarma.

O2 Ozvi se

Bezplatná služba O2 Ozvi se je určená pro všechny zákazníky O2 předplacených služeb, kteří nemají dostatečný kredit na volání. Pro její využití stačí zadat kód *144*X#, kde X představuje devítimístné telefonní číslo volaného bez mezer, a zmáčknout tlačítko Volat. Systém obdrží žádost a zašle ihned volanému SMS s textem: "Odesílatel této zprávy nemá dostatečný kredit a žádá vás o zpětné zavolání." Volajícímu pak stačí pouze počkat na telefonát. O zpětný telefonát lze požádat maximálně desetkrát v jednom kalendářním měsíci. Službu je možné využít ve všech domácích mobilních sítích v ČR.

O2 Ozvi se a O2 Dobij mi: nové služby pro předplacenkáře

O2 Dobij mi

Pokud zákazník nemá právě dostatek kreditu na volání, může prostřednictvím bezplatné služby O2 Dobij mi požádat své nejbližší o jeho dobití. Stačí, když zadá kód *145*X#, kde X představuje devítimístné telefonní číslo volaného bez mezer, a zmáčknout tlačítko Volat. Systém obdrží žádost a zašle ihned volanému SMS s textem: " Odesílatel této zprávy již nemá kredit a dovoluje si vás požádat o jeho dobití." Po obdržení této zprávy může volaný jedním ze standardních způsobů, jako například přes pevnou linku O2, fakturu paušálního zákazníka, bankomaty, přes internet banking, terminály Sazka a mnohé další dobít volajícímu kredit. Službu je možné využít ve všech českých mobilních sítích v ČR. O dobití kreditu lze požádat maximálně desetkrát v jednom kalendářním měsíci.

Diskuze ke článku
o2 dobij mi
*145*723123456křížek lze požádat o dobití, i když mám kredit 182 Kc.
nikola merhautova
nejdou mi poslat sos
Simon Szanek
zzeř

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze