Nový Wunderlist pro Windows 10: Cortana, živé dlaždice a svěží design

Špičková to-do aplikace Wunderlist, která je oblíbená napříč všemi platformami, přichází s aktualizovanou verzí pro Windows 10. Nová verze přináší hned několik novinek, mezi kterými dominuje možnost diktovat poznámky skrze hlasovou asistentku Cortanu a zobrazování živých dlaždic.

Aplikace Wunderlist je oblíbená napříč platformami, jde o oblíbený úkolovník s přehledným prostředím a také s možností sdílení. Není divu, že studio, které za touto aplikací stojí, koupil nedávno samotný Microsoft. Aktualizovaná verze Wunderlistu pro Windows 10, které předcházela testovací beta verze, přináší hned několik novinek, mezi kterými dominuje možnost diktování poznámek za pomoci hlasové asistentky Cortany, zobrazení živých dlaždic s blížícími se událostmi a změny ve sdílených poznámkách. Hlasová asistentka Cortana navíc umí i vyhledávat v již vytvořených poznámkách a úkolech, což také práci zjednoduší.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

Aktualizovaná verze navíc nabídne i lehce inovovaný design, který lépe zapadá do prostředí Windows 10. Vývojáři také zapracovali na lepším zobrazení na displejích s vysokým rozlišením, aplikace tedy vypadá velmi povedeně i na 4K monitorech. Aktualizace aplikace je samozřejmě dostupná zcela zdarma a po vydání Windows 10 Mobile bude stejná aplikace dostupná i pro mobilní telefony, a to díky stejnému systému napříč platformami.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: microsoft.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze