Nový virtuál Studentfone nabídne internet za dobití zdarma

13

Na českém trhu se již příští týden objeví další virtuální operátor, který si říká Studentfone. Jeho nabídka se zaměří především na mladé zákazníky do 30 let. Proto v jeho nabídce figuruje zajímavý datový balíček, se kterým se na vybrané stránky dostanete plnou rychlostí i po vyčerpání datového limitu.

Studentfone nabízí řešení zákazníkům, kteří tráví hodně času na internetu a preferují být stále on-line. Na základě kvalitativních i kvantitativních průzkumů realizovaných společností GTS ALIVE mezi mladými lidmi do 30 let, představují právě data a datové přenosy jednu z priorit uživatelů při volbě mobilního produktu. Současní virtuální operátoři však orientují své nabídky především na telekomunikační služby ve formě zvýhodněného volání či SMSek. „Ke vzniku virtuálního operátora Studentfone nás přivedli sami držitelé karet ISIC. Při tvorbě propozice jsme zjistili, že by mobilní data rádi využívali, ale často si je nemohou dovolit z důvodu vysoké finanční náročnosti. Rozhodli jsme se to změnit a společně s Vodafonem vytvořit nabídku, která je postavena na jejich potřebách a přáních. Studentfone bude všechny bez rozdílu věku bavit,“ uvádí ke vzniku virtuálního operátora generální manažer společnosti GTS ALIVE pro Českou republiku Tomáš Vyskočil.

V rámci předplacené karty Studentfone získají uživatelé při dobití částky 200 Kč měsíčně 300 MB dat zdarma v rámci balíčku s názvem Megabajty. Tento datový limit mohou zákazníci využít dle vlastního uvážení. Hlavní výhoda Studentfone však spočívá v neomezeném přístupu na sociální síť Facebook, který mohou zákazníci navštěvovat bez konzumace datového limitu. Navíc v provedených průzkumech byla právě tato sociální síť označena uživateli za nejoblíbenější.

služba cena
Cena za volání do všech sítí 2,50 Kč
SMS do všech sítí 1,50 Kč
MMS do všech sítí 4,50 Kč
Datový balíček Megabajty 200 Kč za 300 MB*

* - Balíček Megabajty je aktivní při pravidelném měsíčním dobíjení částkou alespoň 200 Kč. Neomezený přístup na stránky Facebook.com, isic.cz, isicpoint.cz, alive.cz, regiojet.cz a studentagency.cz.

Na tzv. whitelist, tzn. na seznam stránek, které lze navštěvovat bez konzumace datového limitu, byly zařazeny také další pro uživatele užitečné internetové stránky: www.isic.cz, www.isicpoint.cz, www.alive.cz, www.studentagency.cz a www.regiojet.cz. Na stránkách Student Agency a Regiojet tak lze například kdykoli a bezplatně rezervovat jízdenky na autobus, vlak nebo zakoupit letenky. „Celkově zákazník v rámci balíčku Megabajty obdrží FUP 300 MB zdarma, které přestože v měsíce vyčerpá, bude mít surfování na Facebooku a dalších whitelistových stránkách v plné rychlosti stále k dispozici,“ upřesňuje nabídku virtuálního operátora Studentfone Tomáš Vyskočil.

Zákaznickou podporu bude pro Studentfone zajišťovat mobilní operátor Vodafone. Zapojení do projektu přibližuje Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu: „Navázat tuto spolupráci jsme se rozhodli proto, že GTS ALIVE napojí telekomunikační služby na své existující aktivity, které studentům poskytuje. Věřím, že vzájemná spolupráce bude prospěšná nejen oběma zúčastněným stranám, ale přinese i řadu výhod studentům, kteří využívají služby GTS ALIVE.“

Oficiální prodej „SIMek hlavně na internet“ virtuálního operátora Studentfone bude zahájen v pondělí 9. 9. 2013. Objednat předplacenou kartu mohou zákazníci na internetovém serveru www.studentfone.cz nebo ji zakoupit v obchodě ISIC POINT (www.isicpoint.cz), který rovněž slouží jako výdejní místo studentských karet ISIC. Klíčovými distribučními partnery se staly společnosti Student Agency, Regiojet, Knihkupectví Neoluxor a síť restaurací KFC. K průběžnému dobíjení kreditu mohou uživatelé využívat nejen oficiální internetové stránky, ale také bankomaty, terminály a internetové bankovnictví vybraných finančních ústavů.

Diskuze ke článku
Tobi
Mám mobil.cz a toto je poprvé co reálně přemýšlím o přechodu , uvidíme jestli nebudou zpoplatněny přenosy čísel nebo nějaké měsíční poplatky ..
Michal Navrátil
Michal Navrátil
Mne by spise zajimalo jaka rychlost bude po vycerpani dat na ostatni stranky, jestli data zatrhnou uplne nebo se rychlost snizi na nepouzitelne minimum..
Nyte
Vzhledem k hroznému datovému tarifu u O2, který dokonce ještě zdražili, o nějakém virtuálovi možní budu muset také popřemýšlet...
JirkaH
vdf je bezkonkurencne nejvetsi odpad operator na ceskem trhu... oni proste nemuzou vydat konkurecni predplacenku bez nejakych dementnich podminek!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze