Nový mobilenet.cz je tady. Užijte si ho!

109
Nový mobilenet.cz je tady. Užijte si ho!
Fotografie: mobilenet.cz
  • Spouštíme zbrusu nový design mobilenet.cz
  • Nový design je plně responzivní, plně přizpůsobený k prohlížení na mobilních zařízeních včetně například katalogu
  • Přinášíme také nové funkce, jako je například rozcestník seriálů nebo videí
  • Inovovali jsme také logo

mobilenet.cz je tu s vámi více než 10 let a současný design téměř 7 let. I když si prošel za tu dobu malými obměnami a spustili jsme celou řadu nových funkcí, zaslouží si váš oblíbený magazín výraznou inovaci. A my jsme to vzali skutečně od podlahy. Naším cílem je přinášet vám kvalitní zpravodajství o nejmodernějších novinkách ve stejně moderním hávu – s čistým, elegantním designem, snadnou navigací, vyhledáváním a přehlednými články.

Přichází tedy nový mobilenet.cz s novým logem, kompletně novým designem, rozložením i novými funkcemi. Aby to bylo možné, vyvinuli jsme novou platformu, na které jsme na podzim spustili sesterský web fDrive.cz, kde se dozvíte to nejzajímavější ohledně moderních aut, elektromobility a budoucnosti dopravy. Na stejné platformě nyní přichází nový mobilenet.cz a těšit se můžete na další zajímavé weby z dílny vydavatelství 24net.

mobilenet.cz
mobilenet.cz má také nové logo, které jsme vám představili v pondělí

Nové je úplně vše a nejlepší bude, když si vše prozkoumáte sami. A že je co prozkoumávat! Přeci jen zde ale zmíníme ty nejzajímavější novinky a změny a pomůžeme vám se na novém mobilenet.cz lépe zorientovat.

Úvodní stránka jako ultimátní hub

Úvodní stránka je kompletním rozcestníkem ke všemu, co máte na mobilenet.cz rádi. Nově jsme zařadili top články nad hlavičku, pod ní pak najdete nejnovější články seřazené chronologicky od nejnovějšího. Níže na úvodní stránce jsou starší články a možnost donekonečna načítat ty ještě dřívější. Na úvodní stránce najdete rovnou i přehled nejnovějších videí, recenzí, novinek v katalogu a také informace o dalším zajímavém obsahu.

Zcela jsme přepracovali hlavní nabídku. Pomocí vysouvacího menu „kategorie“ se dostanete ke všem rubrikám a v neposlední řadě také k novému rozcestníku seriálů. Pokud hledáte nejnovější díly seriálu Retro, FreeBoxu, tipů na aplikace a hry nebo vašeho oblíbeného mobilecastu, najdete vše na jednom místě v sekci Seriály.

Design mobilenet.cz je zbrusu nový. Moderní, přehledný a responzivní pro prohlížení na všech typech zařízení

Přímo pod hlavním menu najdete lištu TOP TRENDY. Zde se seskupují rychlé odkazy na nejžhavější témata z posledních dnů a týdnů. Zcela nový kabát má sekce recenze, nově s filtrem. Snadno a rychle si můžete vybrat, zda chcete zobrazit recenze mobilů, tabletů, notebooků, wearables či aplikací a her. A přidali jsme i filtrování dle výrobců. Vždy v horní části sekce Recenze pak uvidíte ty nejzajímavější recenze z poslední doby.

Katalog i vyhledávání v novém hávu a s novými funkcemi

Zcela nový kabát má i náš rozsáhlý katalog s možností podrobného filtrování nebo vyhledání konkrétního zařízení. Nechybí ani srovnávání zařízení a v profilu konkrétního zařízení najdete zcela nové rozcestníky videí, fotek, článků nebo odkazy na partnerské e-shopy. Připravili jsme také samostatnou novou stránku Videa, s novým přehledem čerstvých videí, včetně nejzajímavějších playlistů.

Nový mobilenet.cz se přizpůsobí přesně vašemu zařízení, rozlišení a velikosti displeje

Výrazně jsme vylepšili také vyhledávání. Po zadání konkrétního dotazu se zobrazí souhrn doporučených výsledků, vy si ale dále můžete zobrazit třeba jen výsledky v katalogu, článcích nebo videích. Mnohem rychleji se tak dostanete k tomu, co hledáte.

Elegantnější články s mnoha novými prvky

Zcela novou podobu pak mají články a recenze. V článcích opouštíme klasický perex a zavádíme bodový úvod, kde vždy shrnujeme to nejdůležitější z daného článku. V článcích vás pak čeká celá řada nových grafických prvků – citace, medailonky a mnoho dalšího. Elegantní podobu mají také recenze, s velkým úvodním obrázkem a odlišným odsazením textu a multimédií. Vše s jediným cílem. Přinést vám kvalitní zpravodajství v čistém, elegantním designu, který neruší, klade důraz na text a multimédia a je 100% responzivní.

S responzivitou souvisí také zrušení naší speciální mobilní verze. Už není potřeba. Nový mobilenet.cz se přizpůsobí přesně vašemu zařízení, rozlišení a velikosti displeje. A díky tomu můžete i na mobilu plnohodnotně používat katalog a další funkce, které v mobilní verzi chyběly.

Výrazně jsme vylepšili vyhledávání, novou podobu má i katalog nebo články a recenze

Společně se startem nové verze mobilenet.cz jsme přinesli i několik zmiňovaných novinek. To je ale pouze začátek, v následujícím období se můžete těšit na celou řadu nejen nových funkcí, ale i obsahových novinek jak na mobilenet.cz, tak na fDrive.cz. Připravujeme například zcela nový systém přihlašování a upozorňování na nové příspěvky v diskuzi. A další překvapení si necháváme v záloze.

Po nasazení nového mobilenet.cz budeme nyní v nejbližší době ladit vše k dokonalosti, aby se vám vše zobrazovalo správně na všech zařízeních a různých prohlížečích. Pokud odhalíte nějakou technickou chybu, kontaktujte nás na adrese pospisil@24net.cz a pošlete i popis zařízení a prohlížeče a přiložte ideálně také screenshot, nebo nám napište níže do diskuze.

Velmi také oceníme zpětnou vazbu k novému designu. Napište nám tedy svůj názor do diskuze na to, jak se vám nový mobilenet.cz líbí!

Diskuze ke článku
Andrej
Super veľmi som spokojný a páči sa mi veľmi :) A chcem sa spýtať bude aj ten váš eshop s tričkami a pod ....? :)
Přemysl Vaculík
Přemysl Vaculík
Zajímavý posun, byť hlavní strana mi přijde chaotická. Bohužel mobilní verze není moc hospodárná na data.
Dave
Dobrý ale chybí ta žlutá čára u nových komentářů v diskuzi.
Michael Kaucký
Michael Kaucký
Naprostá spokojenost :-) ... dobrá práce!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze