Nový mobil pod stromečkem? Nevíte si rady? Poradíme vám!

7

Mobilní telefon je dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků. Rozbalili jste si právě takový a nyní dumáte nad tím, jak telefon či tablet začít používat, jak nastavit určitou funkci nebo si nejste jistí, jak něco funguje? Rádi vám poradíme.

Pokud jste našli pod stromečkem mobil nebo tablet a prozkoumáváte jeho prostředí a funkce a nevíte si s něčím rady nebo vás jen něco zajímá, zeptejte se nás nebo ostatních čtenářů. Cest, jak se o svém novém mobilním miláčkovi něco dozvědět je na mobilenet.cz hned několik.

Katalog

V pravém horním rohu zadejte do vyhledávání název vašeho telefonu a dostanete se přímo na jeho profil v našem katalogu mobilů a tabletů, který slouží jako rozcestník k odpovědím. Recenze, články, videa a další obsah vám určitě pomohou. A pokud ani v tomto množství informací nenaleznete odpověď na váš zapeklitý dotaz, u každého telefonu v katalogu naleznete diskuzi (jako například zde), kam můžete své dotazy k danému přístroji pokládat.

Katalog vyhledávání
Vyhledávání v katalogu mobilů a tabletů na mobilenet.cz

Fórum a poradna

Odpovědi na vaše otázky naleznete také v našem fóru a poradně, kde kromě našich redaktorů působí i mnoho čtenářů, kteří vám rádi pomohou.

Diskuzní fórum mobilenet.cz

Tabletnet.cz

Pokud začínáte s tabletem, můžete své znalosti načerpat také na našem sesterském webu tabletnet.cz, největším českém serveru o tabletech.

tabletnet.cz
Diskuze ke článku
stepo
Zdraví všechnynepotřebuju z redakce, prvně vám chci popřát hezké svátky. Jinak já jsem dostal k vánocům Xperiii S. od sony. A musím říct,že jsem nadšený!! A dost! Je to skvěle vypadající a zároveň skvěle vybavený smartphone. Radu nepotřebuj ale chtěl jsem se jen pochlubit.
Hynek
Dobrý den. V první řadě bych vám chtěl popřát hezké svátky, ale ve druhé řadě mám dotaz. :-) Jsem v nouzi. Pod stromečkem jsem našel HTC 8S, vše se zdálo v pořádku, než mě začla znepokojovat ikona, která se objevuje mezi indikací signálu wifi a stavem batire. Jedná se o takové tři vlnovky nad sebou. Asi to nebude nic závažného, ale nikde nemůžu najít, co to znamená.. :-/ Prosím o pomoc.. O:) Děkuji!
Kuba J
dobrý den,
chtěl bych se zeptat,opravdu nejde nainstalovad adobe flash player na asus eee pad transformer tf300t s androidem 4.1.1?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze