Nový král benchmarků? Chystá se LG G Pro 3 se Snapdragonem 820

12

Jihokorejské LG nezahálí a na podzim chystá představení vysoce výkonného tabletofonu G Pro 3. Očekávat údajně můžeme 6palcovým QuadHD displej, procesor Snapdragion 820 nebo 4GB operační paměť.

LG Logo

Pro opravdu velké tabletofony má LG vyčleněnou řadu G Pro. Posledním zástupcem byl model G Pro 2, avšak od jeho představení uplynul už téměř rok a půl. Navíc se tento model nikdy oficiálně nedostal na český trh. Výrobce však na své tabletofony zřejmě přeci jen nezanevřel a již chystá nástupce. Očekávané LG G Pro 3 by mělo mířit na absolutní špičku. Displej povyroste již na rovných 6 palců (poslední model disponoval 5,9palcovou úhlopříčkou) a rozlišení dosáhne hodnoty QuadHD. Jemnost 490 ppi bude jistě vítaná.

LG G Pro 2

Pod kapotou LG rozhodně nehodlá šetřit a pokusí se nasadit to nejlepší možné. Počítat bychom tak měli s procesorem Snapdragon 820, kterému budou sekundovat 4 GB RAM. S nadprůměrným hardwarem pak trochu nekoresponduje pouze 32GB interní paměť, avšak podpora paměťových karet nebude chybět. Další informace hovoří o 20,7megapixelovém fotoaparátu na zadní straně a čelní kamerce s 8 megapixely. LG G Pro 3 by se mělo také dočkat čtečky otisků prstů.

Prozatím není zřejmé, kdy bychom se modelu G Pro 3 mohli dočkat, avšak o ceně se již spekuluje. Měla by atakovat hranici 800 dolarů bez daně, tedy přibližně 20 000 Kč bez daně.

Zdroje: phonearena.com, mobipicker.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Dobrý den, na jaké řešení čtečky by
si tipnula redakce?Za mě by to mohla být z Huawei Mate 7
piwo
Muj nastupce po me G3 :-D
Xwert Is
Xwert Is
No ja som zvedavý do kedy sa budú výrobcovia predbiehať v tom kto ma lepší displej a procesor a viac ram...
Už by sa mohli začať venovať poriadnej a rýchlej podpore a bateriam.. lebo toto sú hlavne slabiny Androidu. Resp batéria sa týka všetkých...
Lukáš
Tak uvidíme, jestli Snapdragon 820 překoná Exynos 7420 :) Zatím má Exynos proti 810 docela dost navrch

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze