Nový Exynos od Samsungu se představí zřejmě již příští týden

12

Jihokorejský Samsung si pro své telefony vyrábí vlastní procesory pod značkou Exynos. Nového přírůstku bychom se mohli dočkat již příští týden, kdy probíhá významný veletrh CES 2014 v Las Vegas.

Samsung vládne mobilnímu světu a jako takový si vyrábí i vlastní procesory. Většinou se s nimi však v našich končinách nesetkáváme. Pro evropské trhy výrobce nasazuje procesory od Qualcommu. Řadu Exynos nicméně důvěrně znají zákazníci v Jižní Koreji. Nyní se na Twitteru objevila zpráva, která v podstatě přímo láká na představení nového typu procesoru řady Exynos.

Samsung Exynos

Konkrétnější však Samsung zatím není. Z dřívějška se však ví, že je v plánu procesor s 64bitovou architekturou a samozřejmě také osmi jádry. Nový procesor Exynos by mohl být nasazen v očekávaném Samsungu Galaxy S5, který by se měl představit v průběhu prvního čtvrletí 2014. Moudřejší budeme již 7. ledna, kdy Samsung na veletrhu CES 2014 v Las Vegas pořádá tiskovou konferenci. Redakce mobilenet.cz bude samozřejmě přímo na místě a můžete se těšit na živé zpravodajství.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Už se na to těším :) na Sammobile sem četl že začnou dělat 4Gb RAM a možná ji dají i do S5 tak už se těším :)
titan
Máte tu cestu placenou nebo si to cvakáte z vlastního?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze