Nové téma pro Samsung Galaxy S6 (edge) přináší Material Design

2

Mobilní telefony Samsung s operačním systémem Android se vždy spoléhají na nadstavbu TouchWiz, která vzhled prostředí do značné míry mění. Nyní si však majitelé modelů Galaxy S6 a S6 edge mohou vychutnat takřka čistý Material Design, a to díky novému tématu.

Samsung Galaxy S6

S příchodem Androidu 5.0 Lollipop se operační systém od Googlu zahalil do Material Designu, který se vyznačuje jednoduchým stylem a plochými prvky. Tento vzhled si však užijí plnými doušky jen majitelé zařízení s čistým Androidem. Nejméně pak všichni, kteří mají telefon s nadstavbou od výrobce. Typicky například Samsung, který využívá vlastní nadstavbu TouchWiz. Majitelé modelů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge však nyní mají možnost svůj telefon převléknout do Material Designu. V obchodě Samusng Apps se totiž objevilo ke stažení nové téma, které značnou část prostředí, které má běžně na starost TouchWiz, změní právě do Material Designu.

Samsung Galaxy S6 – téma s Material Designem

Samozřejmě změna nebude dokonalá. Některé pasáže budou stále věrné TouchWizu. Typicky podoba naposledy spuštěných aplikací nebo některé animace. Avšak pokud se vám vzhled čistého Androidu líbí a máte Samsung, je toto velmi snadná cesta, jak se přiblížit k vysněnému vzhledu.

Zdroje: plus.google.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Mirek
Stahnul jsem, nainstaloval, zmenil tema zpet na default TouchWiz. On je to teda TouchWiz celou dobu, ale kdyz si to zmenite na Material Design, tak to podle me vypada hure nez ten original of Samsungu.
jota
MD je pekny hnus..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze