Nové HTC One bude v ČR prodeji zřejmě dříve než Samsung Galaxy S5

4

Své nové vlajkové lodě představilo Sony, Samsung i ZTE. Jako první však na našem trhu zřejmě uvidíme vlajkovou loď od HTC, která ještě aktuálně není představena. Řeč je samozřejmě o The All New HTC One, o kterém je v posledních týdnech hodně slyšet.

HTC sice letos s představením svého klíčového modelu pro rok 2014 mírně otálí, nicméně i přesto bude pravděpodobně první, který dokáže svou novinku také začít prodávat. HTC One pro rok 2014 se představí 25. března v Londýně a redakce mobilenet.cz bude přímo na místě. Pokud vás zajímá, nač se můžete těšit, neměl by vám uniknout náš shrnující článek o chystaném HTC.

HTC All New One

Nová je však informace o dostupnosti nového HTC One. Z našeho důvěryhodného zdroje víme, že by se novinka měla na našem trhu objevit 8. dubna, to je pouhých 14 dní po světové premiéře. Pokud bude tento termín dodržen, stihne HTC nasadit svou vlajkovou loď před Samsungem, který start prodeje modelu Galaxy S5 plánuje až na 11. duben. Samsung si tak dává na čas, neboť svůj vlajkový model představil už 24. února. Zahájení prodeje HTC One 8. dubna by mohla potvrdit i pražská tiskovka, kterou HTC plánuje právě na osmý duben.

Diskuze ke článku
ja
to jo som zvedavi aka bude cena
Pavel
Doufam ze pak zlevni puvodni HTC One
Tommy
Z2 by mela byt v prodeji uz behem brezna tak uvidime kdo to nakonec jak stihne ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze