Nová předplacenka O2 NA!SÍTI se lehce zaměří na data

17

O2 rozšířilo nabídku svých předplacených karet a představilo novinku nazvanou NA!SÍTI, která má potěšit uživatele, kteří využívají mobilní data. Bohužel však ceny nejsou příliš příznivé a je otázkou, zda se vůbec nová předplacenka někomu vyplatí.

„Podíl chytrých telefonů stále roste, a to i mezi zákazníky předplacených služeb. Proto jsme se rozhodli do nabídky zařadit novou kartu, která nabídne možnost výhodně surfovat,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka pro mobilní segment v O2

TIP! O2 v dubnu: LG G5, Apple iPhone SE a pár slev

O2

Nová předplacená karta NA!SÍTI nabízí balíček 500 MB za 199 Kč. Pokud odhlédneme od toho, že velikost je pro mnohé uživatele zcela nedostatečná, není nijak nízká ani cena 199 Kč. Za stejnou částku získáte u předplacenky Vodafonu rovněž 500 MB dat, ale menším bonusem jsou neomezené SMS do vlastní sítě. O něco příznivější je již obnovení balíčku, které vyjde na 99 Kč a opět dostanete 500 MB. V součtu tak za 298 Kč zákazník získá 1 GB dat. Minuta hovoru v nové předplacence vás vyjde na 2,50 Kč a to do všech sítí. Cena za jednu SMS zprávu byla stanovena na 1,50 Kč. Nová předplacenka NA!SÍTI je určena nejen novým, ale rovněž stávajícím zákazníkům.

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
Jiří Holba
Jiří Holba
"Proto jsme se rozhodli do nabídky zařadit novou kartu, která nabídne možnost výhodně surfovat,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka pro mobilní segment v O2" - že ona si popletla datum. Apríla už bylo!
blablablabla
pokud tam nebude neco jako nutne dobijeni po mesici, dvou nebo trech, mozna by to pro mne melo smysl, je to smutne ale je to tak, ono totiz zadne data pro obcasne ctenare emailu nebo uzivatele IM nejsou.
Pokud ano, prosim do komentaru.
ma predstava je 150MB/50kc/mes +/- autobus. a tim nemyslim 3x nasobek, tj platit mesicne 150kc to nepotrebuju.
zog
otřesný
Pesedm
Ať se paní ředitelka Silvia Cieslarová probere. Asi z té sítě spadla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze