Motorola Moto X+1 zachycena na fotografiích (2× aktualizováno)

17

Americká Motorola zažívá velmi bouřlivá léta a její vlastníci se mění takřka každou sezónu. Pro fanoušky je však důležité, zda výrobce produkuje nové telefony. Nyní se zdá, že máme tu čest s připravovaným modelem Moto X+1.

Aktualizováno 25. 7. 2014

Po více než dvou měsících znovu slyšíme o Motorole Moto X+1. Uniká hned na několika snímcích, na kterých je zachycena se zadním krytem ve vzoru dřevo a údajně nabídne hliníkový rámeček. Displej by měl mít 5,1 palce (současná Moto X má 4,7 palce) a rozlišení 1 920 × 1 080 pixelů. Spekuluje se o 32GB interní paměti, procesoru Snapdragon 800 a 2 GB RAM.

Motorola Moto X+1

Aktualizováno 9. 5. 2014

Motorola údajně plánuje na 13. květen tiskovou konferenci, na které se zřejmě dočkáme levného modelu Moto E. V kurzu je však nyní i chystaná Motorola Moto X+1, což by měl být evoluční model současné Moto X. Novinka byla nyní prozrazena na oficiálních stránkách Motoroly. Navíc se objevila i informace o ceně u operátora AT&T, která má činit 400 dolarů (cca 8 000 Kč). Zda se však nový model dostane i na jiné trhy, není v tuto chvíli jasné.

Původní informace ze 7. 4. 2014

V loňském roce jsme se od Motoroly dočkali dvou modelů vyššího Moto X a méně vybaveného Moto G. To vše ještě za dob, kdy Motorolu vlastnil Google. Americký gigant se ji však rozhodl zbavit a prodal ji čínskému Lenovu. Naštěstí by dle nového vlastníka nemělo dojít k nějak radikálním úpravám výrobních plánů a Motorola tak může vesele pokračovat tam, kde skončila.

Vůbec poprvé slyšíme o novém modelu, který dle Evleaks ponese název Moto X+1. Výrobce tak zřejmě jen k dosavadní vlajkové lodi přidá +1. Nic víc v tuto chvíli není známo, a proto je nutné i jedinou informaci brát s rezervou. Nemusí se totiž nutně jednat o nový model chytrého telefonu. Motorola může Moto X pouze obdařit omlazením, případě chystá tablet. Nezbývá tudíž, než si počkat na podrobnější informace.

Zdroje: androidcentral.com.feeds, ibtimes.co

Diskuze ke článku
nguyen
cinska nikoli americka motorola.
serfs
štve mě ten americkej přístup: USA jediná zem na světě a na ostatní zvysoka kašlem.
Hmmskoda
Moto x je teda oveľa krajšia podľa mňa by úplne stačilo ak by urobili len moto x a dali tam top hw a lepší fotak... x1 sa mi teda nepáči a tých 5,1" to celé pokazí.... moto x mal tú výhodu že mal neskutočne kompaktné telo a 4,7" display
Ondřej Koždoň
Ondřej Koždoň
Mám Moto X a nemůžu říct jediné špatné slovo. TOP HW sice nemá, ale to mi vůbec nevadí, rychlé to je a nové hry to rozjede bez problémů a velikost mobilu při displeji 4,7" by mohl závidět skoro každý mobil. Jo a nefotí zrovna špatně, fotky jsou docela slušné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze